LG 43UM7500PLA

REVIEW – LG 43UM7500PLA

LG 43UM7500PLA

Suntem in momentul in care oferta de televizoare este una bogata si destul de diversificata, de aici incep si problemele sa apara in a alege cea mai buna optiune pentru nevoile fiecaruia. Astazi vom discuta despre un televizor Smart din gama entry-level de la unul dintre cei mai cunoscuti producatori de pe piata, LG 43UM7500PLA. Acesta face parte din generatia 2019 si indeplineste aproape toate cerintele utilizatorilor din ziua de astazi, de la aspectul exterior si imaginea redata pana la sistemul audio si platforma Smart TV.

Acum, inainte de a incepe sa discutam despre caracteristicile principale ale produsului nostru de astazi, precizam faptul ca din gama de televizoare UM7500PLA de la LG se pot achizitiona, la momentul la care redactam prezentarea produsului, doar modelele cu diagonala de 43 si 50 de inci. In plus, din moment ce achizitionati televizorul, veti beneficia de garantia inclusa de 24 de luni, livrarea gratuita a produsului, deschiderea coletului la livrare si de retur gratuit in termen de 14 sau 30 de zile calendaristice, de la data la care primiti produsul.

 Review LG 50UM7500PLA

La fel ca si celelalte modele entry-level LG de generatie actuala, producatorul sud-coreean a optat pentru acelasi aspect modern tip minimalist si pe gama de televizoare UM7500PLA. Asadar, finisajul elegant de la exterior si rama ingusta de jur imprejurul ecranului se imbina placut si se potrivesc in orice decor. In plus, modelul adus astazi la review este compatibil cu suportul de perete VESA 200×200 milimetri (neinclus in pachet), astfel televizorul poate fi montat direct pe perete, fara a ocupa un spatiu suplimentar in locuinta.

Diagonala de aproape 108 centimetri (43 de inci) a modelului LG 43UM7500PLA este cea mai mica marime disponibila de la producator si, in special, se afla intr-un stoc suficient pe piata locala. In ceea ce priveste imaginea redata, ecranul sau plat tip IPS, iluminat direct din spate cu LED-uri, reda imagini bune si clare la rezolutia UltraHD 4K (2160p), in special, la continutul video compatibil cu intervalul dinamic ridicat (HDR). Sistemul audio este alcatuit din doua difuzoare stereo de 10W si poate fi optimizat din setarile avansate LG, de unde si sunetul mai mult decat decent cu destula putere pentru o camera de apartament.

Pe partea de Smart TV, gama de televizoare UM7500PLA de la LG ruleaza noul sistem de operare proprietar webOS, unul dintre cele mai bune si intuitive platforma Smart TV de pe piata. In plus, compatibilitatea cu inteligenta artificiala si telecomanda Magic de la LG simplifica modul in care navigam pe internet, iar de acum folosim comanda vocala, inclusiv prin asistentul Google sau Alexa. Totodata, programele TV digitale sau HD sunt receptionate de la oricare distribuitor de televiziune prin cablu, functia de monitor comuta rapid intre aparat si device-ul extern, iar player-ul media USB reda continutul preferat de pe dispozitivele externe.

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat cate putin despre televizorul LG 43UM7500PLA, ne asteptam sa primim observatii precum ca am detaliat doar aspectele pozitive ori ca suntem platiti pentru a spune numai lucruri bune despre produs. Pe scurt, adevarul este ca modelul adus astazi la review chiar isi merita laudele, asta datorita unui raport foarte bun dintre calitate si pret. Cu toate acestea, singurul lucru ce poate fi considerat un dezavantaj o reprezinta disponibilitatea produsului pe piata locala si, implicit, diagonala ecranului.

Comentarii

Leave a reply

Review IT