Televizor Smart LED LG, 139 cm, Ultra HD 4K, 55UB820V – rezolutie impresionanta si pret imbatabil

LG 55UB820V este un televizor 4k ce are o diagonala de 55 inch, asta insemnand 139 cm pe care ii putem pune intr-un dormitor mai mare sau intr-o sufragerie, un TV remarcabil din toate punctele de vedere, un TV tehnologizat cu o rezolutie uimitoare si cu un design mai mult decat placut.

Recunosc ca nu am fost niciodata un fan LG si am preferat Samsung sau Philips pentru televizoarele din vechea generatie, insa cu noul LG 55UB820V chiar nu am ce sa comentez, pe langa caracteristicile superioare si design-ul uimitor putem remarca pretul promotional la cel mai mare magazin online din Romania.

   Vezi AICI preţul pentru Televizorul LG 55UB820V   
Design-ul spuneam ca este unul placut, as putea spune futurist pentru ca nu avem rama, practic pe partea frontala a televizorului evidentiem doar partea vizuala pentru o experienta cat mai placuta atunci cand ne uitam la filme sau la emisiunile preferate.

Televizor-Smart-LED-LG-139-cm-Ultra-HD-4K-55UB820V

Tehnologia IPS este si ea prezenta, Panelul IPS 4K vine cu un contrast puternic, culori vibrante si nu trebuie sa uitam ca aceasta tehnologie se mai foloseste in sistemul medical, acolo unde este nevoie de o precizie laser.

Face parte din gama televizoarelor lansate la sfarsitul anului 2014, are o diagonala de 139 cm si o rezolutie 4k 3840 x 2160, aspectul imaginii este 16:9 si vine cu un display de tip Edge LED, de asemenea nu avem cum sa nu remarcam caracteristicile superioare ale imaginii: UCI 900, Micro Pixel Control, Tru ULTRA HD Engine, Triple XD Engine, Real Cinema 24p, Resolution Upscaler 4K, Dynamic Scanning, Active Noise Reduction, Smart Living Sensor, Dynamic Clear White, Dynamic Color Enhancer si Picture Wizard III.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Rezolutia 4k reprezinta un mare plus pentru televizorul LG 55UB820V, aceasta rezolutie este una din cele mai recente si ofera utilizatorului 8.3 milioane de piexeli, o imagine clara, o imagine care vine cu o rezolutie de patru ori mai mare decat cea Full HD.

Sunetul reprezinta si el un plus pentru ca pe lnaga faptul ca avem o putere de 20 W avem si caracteristicile superioare ale sunetului DTS, Dolby Digital, 3D Sound Zooming, Virtual Surround Plus, Smart Sound Mode, Sound Optimizer, Clear Voice II, Optical Sound Sync si Wireless Sound Sync.

Fiind un SMART TV avem internet prin WiFi si un meniu extrem de placut, de asemenea trebuie precizat faptul ca avem telecomanda Magic Remote, aceasta ne ofera o navigare cat mai placuta si cat mai rapida, practic este un mouse pentru televizor.

Nu avem cum sa nu evidentiem si tehnologia WiDi, probabil cu totii stim ce face aceasta, astfel nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Televizorul Smart LED LG 55UB820V este alegerea perfecta pentru pentru toti cei care isi doresc calitate foarte buna la un pret accesibil.

Comentarii

Leave a reply

Review IT