LG Deluxe Smart Inventer D12RN – aparat de aer conditionat modern si de ultima generatie!

LG Deluxe Smart Inventer D12RN este un aparat de aer conditionat elegant, silentios si foarte performant din gama Deluxe Inverter V a companiei sud-coreene LG, ideal pentru cei care vor sa se bucure de un mediu ambiant placut si foarte confortabil, in zilele calde sau chiar si in cele mai reci. Dotat in special cu tehnologia avansata LG Smart Inverter si o capacitate foarte buna de racire/incalzire, acesta se remarca printr-un design modern, o clasa energetica A++, un filtru de aer antibacterian si un filtru special Plasmaster Ionizer Plus, tehnologia inovatoare Wi-Fi Ready si mai multe functii extrem de utile.

Aparatul de aer conditionat modern si performant de la LG are un coeficient de randament la racire EER 3,9 si COP 4,1 la incalzire, ceea ce rezulta incadrarea acestuia in clasa de eficienta energetica A++, atat la racire cat si la incalzire, pentru un consum de energie electrica de 898 W la racire si de 975 W la incalzire, avand insa un coeficient de randament in functie de sezon la racire SEER 7,6, respectiv un coeficient de randament sezonier la incalzire SCOP 4,6.

PROMOȚIE LG Deluxe Smart Inventer D12RN, 12000 BTU, Clasa A++ – verifică preț

Tehnologia avansata LG Smart Inverter asigura o functionare optima si de foarte buna calitate a noului compresor rotativ de tip Inverter, chiar si la temperaturi extreme de minim -15 grade Celsius sau de maxim 48 de grade Celsius. Astfel, tehnologia revolutionara Smart Inverter de la LG ofera o performanta de functionare puternica la un nivel minim de zgomot/vibratii, precum si la un consum redus de energie electrica cu pana la 38% fata de modelele conventionale.LG Deluxe Smart Inventer D12RN

In ceea ce priveste calitatea aerului, filtrul de aer antibacterian, impreuna cu filtrul inovator de tip Plasmaster Ionizer Plus, asigura protejarea mediului ambiant de substantele nocive, si anume bacterii, virusuri, alergeni sau mirosuri neplacute, pentru un flux de aer extrem de curat. Pe langa toate acestea, capacitatea generoasa de racire/incalzire de pana la 12000 BTU/h, detinuta de sistemul de climatizare marca LG, este mai mult decat suficienta pentru racirea/incalzirea unei incaperi de pana la 24-35 mp.

Aparatul de aer conditionat LG Deluxe Smart Inventer D12RN este echipat, de asemenea, cu mai multe functii utile si de ultima generatie, printre care se afla functia de Racire, Incalzire, Jet Cool (Turbo), Hotstart, Autocuratare, Autodiagnosticare, Comfort Air, Timer si Sleep-mode, in timp ce acesta mai dispune si de tehnologia Wi-Fi Ready pentru controlul de la distanta. Functia Jet Cool (Turbo) permite o functionare la o viteza maxima pentru a atinge in cel mai scurt timp temperatura setata.

Comentarii

Leave a reply

Review IT