REVIEW: Combina frigorifica LG GBB39SWJZ- Cu Smart Diagnosis și funcția de vacanță!

Combina frigorifică LG GBB39SWJZ

Liniștită și fiabilă, combina frigorifică  LG GBB39SWJZ, cu compresor liniar, oferă o garanție de minim 10 ani. Fără gheață, aceasta oferă spațiu maxim de depozitare și păstrarea alimentelor în stare excepțională. Cu sistemul de iluminare puternică, găsești tot ceea ce ai nevoie, indiferent dacă e zi sau noapte. Cu sistemul inteligent de diagnosticare, poți depana aparatul cu un simplu apel către inginer.

Combina frigorifica LG GBB39SWJZ, No Frost, 312 l, H 190 cm, Clasa A , Alb

Cu combina frigorifică LG GBB39SWJZ te poți bucura de liniște în propria ta bucătărie, deoarece compresorul liniar reduce drastic nivelul de zgomot fără părțile în mișcare și de asemenea, o face mult mai durabilă. Garantat, timp de 10 ani, compresorul ajută aparatul să răcească mâncarea mult mai eficient și să consume mai puțină energie electrică. Nu va trebui niciodată să dezgheți compartimentul frigiderului sau al congelatorului, deoarece aceasta are sistem de dezghețare automat și mai mult decât atât, deține tehnologia No Frost, care nu permite formarea gheții pe pereții interiori. Tehnologia No Frost garantează că niciodată gheața nu se va acumula, permițându-ți un spațiu maxim de depozitare în interior, inclusiv pe lângă pereții interiori.

Deoarece temperaturile sunt echilibrate și reglementate, mâncarea întotdeauna este păstrată în cele mai bune condiții de siguranță, acest lucru fiind esențial pentru menținerea bunului gust și a substanțelor nutritive. La interior, frigiderul este dotat cu un număr de două rafturi  din sticlă securizată și un compartiment pentru legume și fructe.  Pe ușă au fost create un număr de patru suporturi, pentru depozitarea borcanelor și a sticlelor, a brânzei și a untului.

Congelatorul este format cu un număr de trei compartimente încăpătoare, având o capacitate de congelare de 8 kg de alimente în 24 de ore.  Ușile sunt standard cu deschidere pe dreapta, având mânerele încorporate. La interior frigiderul prezintă iluminare cu LED-uri, oferind un spațiu luminos și uniform, iar dacă ești în căutarea unei gustări în miez de noapte o poți găsi cu mare ușurință. Deoarece iluminatul cu LED-uri consumă mai puțină energie decât becurile standard, costurile de funcționare sunt mult mai mici. LG GBB39SWJZ se încadrează în clasa de eficiență energetică A și oferă un consum redus de energie electrică.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: combină frigorifică
  • Volum net frigider (l): 225
  • Volum net congelator (l): 87
  • Volum net total (l): 312
  • Clasa energetică: A
  • Sistem dezghețare frigider: automat
  • Sistem dezghețare congelator: automat
  • Sistem de răcire:  No Frost
  • Funcții și opțiuni: congelare rapidă,  Smart Diagnosis, sistem de avertizare pentru ușă deschisă, funcția vacanță.

Preț Combina frigorifica LG GBB39SWJZ

Combina frigorifică LG GBB39SWJZ are un raport preț/calitate destul de bun, deoarece este dotată cu cele mai noi tehnologii, oferă performanță și funcții care reduc consumul de energie electrică. Poți cumpăra combina frigorifică cu prețul la reducere, iar la cumpărare îți este oferită o garanție de 24 de luni.

LG GBB39SWJZ

No Frost, 312 l, H 190 cm, Clasa A

 Părerea noastră

Combina frigorifică LG GBB39SWJZ  este creată cu o carcasă de culoare albă, având dispus pe ușa frigiderului un panou LCD pentru reglarea temperaturii. Mânerele încorporate dau o formă elegantă combinei frigorifice. LG GBB39SWJZ dispune de sisteme inteligente, cum ar fi Smart Diagnosis, funcția vacanță, sistem de avertizare pentru ușă deschisă, super-congelare. Aceasta mai dispune și de tehnologia No Frost, care oferă mai multe avantaje.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT