LG GBB60PZFZB – combina frigorifica cu sistem Total No Frost si o capacitate destul de buna!

Nelipsita din nicio bucatarie moderna, combina frigorifica este cu siguranta cel mai important aparat electrocasnic din orice locuinta, deoarece aceasta asigura racirea/congelarea alimentelor dumneavoastra preferate pentru o prospetime de lunga durata, chiar si pe timpul verii. Asadar, in acest review va vom prezenta aparatul frigorific LG GBB60PZFZB, o noua combina frigorifica eleganta, performanta si destul de spatioasa de la LG, care vine cu un design modern, display LED, clasa energetica A++, sistemele Total No Frost si Multi Air Flow, un volum net total decent si multe altele.

Pe partea de aspect, combina frigorifica marca LG se remara printr-un design modern si foarte atragator, gratie carcasei elegante de culoare argintie, display-ului LED intuitiv si a celor doua usi reversibile cu deschidere standard de la stanga spre dreapta, potrivindu-se perfect oriunde in bucataria dumneavoastra. Clasa de eficienta energetica A++ ofera un consum redus de energie electrica in timpul functionarii sale, inregistrand astfel un consum energetic anual de doar 266 kWh/an, iar functia ECO asigura un control automat al temperaturilor aparatului frigorific, pentru o eficienta energetica ridicata.

LG GBB60PZFZB, 343 l, No Frost, Clasa Clasa A++, H 200 cm – profită acum de reducere

Sistemul revolutionar de racire Total No Frost va ofera posibilitatea de a depozita alimentele dumneavoastra proaspete oriunde in frigider, fara teama ca se vor altera, in timp ce acesta impiedica formarea de gheata din congelator, ceea ce inseamna ca nu mai este necesara dezghetarea manuala a aparatului frigorific. Cu ajutorul sistemului special de ventilatie Multi Air Flow, va puteti bucura de o racire/congelare eficienta si uniforma in ambele compartimente ale combinei frigorifice, datorita fluxului de aer rece ce este circulat prin multiplele orificii de ventilare de pe fiecare nivel al frigiderului.LG GBB60PZFZB

Compartimentul frigiderul dispune de un volum net mare de 250 de litri, patru rafturi din sticla, un suport pentru oua, un suport metalic pentru sticle, un compartiment Fresh Balancer pentru fructe/legume, un sertar special Fresh Converter pentru depozitarea carnii, pestelui, etc., dar si de patru rafturi amplasate pe usa. In ceea ce priveste congelatorul, acesta beneficieaza de un volum net decent de 93 de litri, trei compartimente pentru pastrarea alimentelor proaspete mai mult timp decat la frigider, o tava pentru gheata, precum si de o capacitate mare de congelare de maxim 9 kilograme pe zi.

Compresorul liniar Inverter, patentat de catre compania sud-coreeana LG, asigura o functionare optima, silentioasa si foarte eficienta la racire/congelare, ceea ce ofera cea mai buna eficacitate energetica din industrie si prospetime pentru mancaruri, un nivel redus de zgomot de numai 39 dB, precum si durabilitate superioara a aparatului frigorific, sustinuta de o garantia extinsa de pana la 10 ani. Cu toate acestea, in cazul in care combina frigorifica marca LG prezinta orice fel de problema, tehnologia Smart Diagnosis permite diagnosticarea rapida prin intermediul aplicatiei pentru telefoanele inteligente.

Comentarii

Leave a reply

Review IT