Midea Blanc MSMAAU-12HRDN1 – aparat de aer conditionat cu design elegant si capacitate de 12000 BTU/h!

In aceasta perioada calduroasa, razele puternice de soare isi fac simtita prezenta inca de la primele ore ale diminetii, astfel temperatura creste rapid iar odata cu aceasta apare si disconfortul termic foarte accentuat. Asadar, un sistem de climatizare reprezinta solutie perfecta pentru cei care vor sa se bucure de un mediu ambiant placut si confortabil, pe tot parcursul anotimpului de vara. Acestea fiind spuse, in acest review va vom prezenta noul aparat de aer conditionat Midea Blanc MSMAAU-12HRDN1, cu o capacitate de pana la 12000 BTU/h, capabil sa raceasca/incalzeasca o suprafata de maxim 30-35 mp.

Designul sau este unul modern si destul de slim, cu un aspect elegant de forma unui val din ocean si o evacuare inteligenta a fluxului de aer 3D, care se va potrivi perfect oriunde in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o unitate interioara de culoare alba si de un display de tip LED foarte intuitiv. Aparatul de aer conditionat de la Midea este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ la racire, respectiv clasa energetica A+ la incalzire, pentru o eficienta energetica ridicata in timpul functionarii sale, inregistrand astfel un consum de energie electrica la racire de 1256 W/h si de 1186 W/h la incalzire.

Midea Blanc MSMAAU-12HRDN1, 12000 BTU, Inverter, A++ – profită acum de reducere

Cu ajutorul tehnologiei Inverter, aparatul utilizeaza un nou compresor rotativ de tip DC Inverter (cu o capacitate frigorifica/calorica variabila), impreuna cu o unitate electronica de control a capacitatii compresorului si a turatiei ventilatoarelor interioare/exterioare, ceea ce asigura o functionare optima si foarte eficienta, chiar si la temperaturi extreme. In plus, tehnologia avansata Inverter permite, de asemenea, mentinerea unei temperaturi constante in incapere, oferind totodata un consum redus de energie electrica, un nivel minim de zgomot si o durabilitate ridicata a compresorului de la marca GMCC.Midea Blanc MSMAAU-12HRDN1

Caracteristicile sale generale includ o capacitate mare de racire/incalzire de pana la 12000 BTU/h (cu o putere de racire/incalzire de maxim 3,5 kW), un display LED intuitiv pentru afisarea temperaturii setate, modului de funcitonare activ, etc., precum si un numar de 12 trepte de ventilare a unitatii interioare + functia Super Cool pentru o racire rapida. Pe langa toate acestea, sistemul de climatizare marca Midea mai beneficieaza de un filtru anti-praf pentru filtrarea particulelor de praf, dar si de un filtru Catalizator pentru eliminarea tuturor particulelor nocive din aerul ambiant al locuintei dumneavoastra.

Aparatul de aer conditionat Midea Blanc MSMAAU-12HRDN1 dispune de mai multe functii extrem de utile, si anume de Racire, Ventilare, Incalzire, Auto Restart, Super Cool, Dezghetare automata, Dezumdificare, Follow Me, Timer 24h, Auto-Clean si Sleep-mode. Functia Auto Restart reporneste in mod automat sistemul de climatizare de la Midea la setarile sale anterioare, in cazul unei intreruperi de curent. Functia Follow Me garanteaza un mediu ambiant placut si foarte confortabil, prin ajustarea functionarii aparatului de aer conditionat in functie de temperatura incaperii.

Comentarii

Leave a reply

Review IT