Midea HD-606FWEN

REVIEW – Midea HD-606FWEN

Midea HD-606FWEN

Cu tehnologia cunoscuta de racire fara gheata si un spatiu foarte mare de stocare la interior, frigiderul cu doua usi Midea HD-606FWEN ne-a captat atentia prin raportul sau excelent dintre calitate si pret, in special multumita si dozatorului de apa incorporat. Cu toate ca aparatele electrocasnice ale producatorului de origine chineza nu se bucura de prea multa apreciere pe piata locala, Midea este considerat unul dintre cei mai mari producatori de profil din lume si, totodata, una dintre cele mai importante companii din China.

Ca o mica paranteza, modelul mai sus mentionat este disponibil deja in oferta unuia dintre cele mai mari magazine online din Romania, eMAG, si poate fi achizitionat pe culoarea alba sau cu finisaj premium din materiale de calitate (usi inox), insa ramane sa vedem daca merita sau nu investitia. In plus, din moment ce achizitionati aparatul frigorific, veti beneficia asadar de garantia inclusa de pana la 24 de luni, livrarea gratuita a produsului la locuinta, deschiderea coletului la livrare si retur gratuit in termen maxim de 30 de zile, de la data la care primiti produsul.

 Review Midea HD-606FWEN

In ceea ce priveste aspectul aparatului frigorific tip standard de la Midea, avem posibilitatea de a opta pentru un design simplu dar modern pe culoare alba sau unul bine finisat la exterior cu materiale de buna calitate, de culoarea inoxului. Modelul adus astazi la review are o carcasa eleganta de culoare inox, un panou de comanda electronica situat pe usa congelatorului, un dozator de apa (cu rezervor inclus pe usa frigiderului) si doua usi reversibile din inox. Acesta cantareste aproximativ 78 de kilograme si masoara 188 centimetri pe inaltime, 70 de centimetri pe latime si o adancime de 67 centimetri, in timp ce poate fi putin cam zgomotos la functionare cu un nivel de zgomot de 43 dB.

Clasa de eficienta energetica A+ indica faptul ca aparatul frigorific Midea are un consum optim de energie la functionare, unde inregistreaza un consum zilnic de energie de 1kW/h si se estimeaza ca ar consuma energie de pana la 370 kW/h intr-un an de zile. Tehnologia de racire complet fara gheata, Total No Frost, este cunoscuta si totodata apreciata pentru faptul ca nu avem deloc gheata la congelator, iar umiditatea este una optima la frigider pentru a mentine alimentele proaspete. Acum, din cauza sau mai bine zis datorita dimensiunilor sale exterioare mai mari decat la modelele standard, modelul Midea HD-606FWEN suporta o capacitate neta de pana la 463 de litri in ambele compartimente.

La interior, compartimentul frigiderului detine un volum net de 362 de litri si include patru rafturi din sticla securizata pentru a amplasa usor alimentele cumparate si mancarea gatita, doua sertare mai mici pentru fructe si/sau legume, doua suporturi amplasate pe usa pentru sticle, borcane si alte produse ce nu incap pe raft, precum si o iluminare interioara pe LED. Congelatorul are un volum net de 101 litri si este alcatuit dintr-un singur compartiment deschis, fara sertare interioare, ce dispune totusi de un raft din sticla si doua suporturi pe usa pentru un acces rapid la alimentele congelate, o iluminare interioara tot pe LED si de o capacitate de congelare de pana la 5 kilograme de alimente depozitate.

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, modelul Midea HD-606FWEN poate fi o alegere buna in cazul familiilor mai numeroase sau a celor ce au nevoie de un spatiu generos de stocare, care doresc sa poata bea confortabil un pahar de apa rece si prefera totusi compartimentul de refrigerare amplasat in partea de jos. Acesta are destule parti bune in gama sa de pret, cum ar fi aspectul exterior, capacitatea de stocate sau tehnologia de racire, insa produce putin cam mult zgomot iar compartimentarea interioara este ceva mai limitata.

Comentarii

Leave a reply

Review IT