Midea MS12FU-12HRDN1 – aparat de aer conditionat cu tehnologie Inverter si filtru Cold Catalyst!

Fie pentru o singura persoana sau o familie medie si chiar cu mai mult membri, aparatul de aer conditionat Midea MS12FU-12HRDN1 este ideal pentru racirea/incalzirea si nu numai a unei incaperi de dimensiuni mari, la un consum cat mai redus de energie electrica. Disponibil deja si pe eMAG.ro la un pret destul de bun pentru dotarile sale, acesta vine in principal cu un design modern, clasa energetica A++/A+, tehnologia avansata Inverter, o capacitate mare de racire/incalzire, un filtru de tip Cold Catalyst si mai multe functii extrem de utile.

Designul modern si foarte atragator al aparatul de aer conditionat marca Midea se va integra perfect in oricare incapere a locuintei dumneavoastra, beneficiind de o unitate interioara eleganta de culoare alba si totodata de o unitate exterioara tot de culoare alba. Clasa de eficienta energetica A++ la racire, impreuna cu clasa energetica A+ la incalzire, ofera o eficienta energetica ridicata, inregistrand astfel un consum de energie electrica la racire de pana la 1650 W si de maxim 1620 W la incalzire.

PROMOȚIE MIDEA MS12FU-12HRDN1, INVERTER, 12000 BTU, Clasa A ++ – verifică preț

Dotat cu tehnologia speciala Inverter, aparatul utilizeaza un nou model de compresor rotativ de tip Inverter, de la brandul chinez GMCC, ceea ce asigura o functionare optima si de foarte buna calitate, la un consum redus de energie electrica. In plus, tehnologia avansata Inverter permite modificarea frecventei, precum si a voltajului compresorului de tip Inverter pentru mentinerea unei temperaturi constante in incapere, oferind asadar un mediu ambiental placut si foarte confortabil.Midea MS12FU-12HRDN1

Aparatul de aer conditionat Midea MS12FU-12HRDN1 dispune de o capacitate generoasa de racire/incalzire de pana la 12000 BTU/h, un filtru de tip Cold Catalyst pentru un aer proaspat si foarte curat, dar si de un numar de 12 trepte de setare a vitezei ventilatorului + functia Turbo pentru o racire/incalzire rapida. Pe langa toate aceastea, aparatul mai beneficieaza si de mai mult functii extrem de utile, precum de Racire, Incalzire, Auto Restart, Dezumidificare, Turbo, “I Feel” si Sleep-mode.

Fucntia Auto Restart reporneste in mod automat aparatul de aer conditionat, in cazul unor intreruperi de curent sau deconectari neprevazute, la setarile sale anterioare. Tehnologia inteligenta 1W Standby permite reducerea semnificativa a consumului de energie electrica de la 4-5 W la doar 1 W, ceea ce rezulta o economie de energie de pana la 80 W. Cu toate acestea, functia speciala “I Feel” seteaza automat viteza ventilatorului, precum si temperatura, in functie de temperatura din incapere.

Comentarii

Leave a reply

Review IT