Aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-DM25VA-MUZ-DM25VA

REVIEW: Aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-DM25VA-MUZ-DM25VA – Cu tehnologiile DC Inverter și Wi-fi Ready, 9000 BTU!

Aparatul de aer condiționat Mitsubishi Electric MSZ-DM25VA-MUZ-DM25VA este un model  2016, în care se utilizează invertorul economic și foarte fiabil de nouă generație. Acest aparat de aer condiționat concurează foarte mult cu modelul Daikin din 2015 – seria ATXN și FTXB. Seria MSZ-DM25VA-MUZ-DM25VA este asamblată într-o fabrică din Thailanda, iar acest lucru, face din aparatul de aer condiționat un dispozitiv foarte fiabil. Mitsubishi Electric MSZ-DM25VA-MUZ-DM25VA este de înaltă calitate și oferă un nivel scăzut de zgomot, chiar și la sarcini mari. 

 Preț Aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-DM25VA-MUZ-DM25VA

Aparatul de aer condiționat Mitsubishi Electric Seria MSZ-DM25VA-MUZ-DM25VA are un preț ceva mai mare, însă raportul preț/calitate este  bun, deoarece dispozitivul deține Calitate certificată Mitsubishi Electric Quality, abreviat MEQ, are un design nou, de calitate și are integrată tehnologie foarte avansată.  La cumpărarea dispozitivului  se oferă o garanție de 36 luni care este inclusă în preț.

Modele populare cu prețuri bune BTU Verifică preț
1. Star-Light ACT-12WIFI 12000 BTU
2. HEINNER Mirror HAC-MR12DBL 12000 BTU
3. TESLA TA-R32/2020-KIT 12000 BTU
4. Whirlpool SPIW 312L 12000 BTU
5. Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU

 Specificații

Datorită unei noi generații de invertor, aparatul de aer condiționat Mitsubishi Electric MSZ-DM25VA-MUZ-DM25VA este realizat cu o unitate internă de înaltă calitate din material plastic și cu evoluții aerodinamice, având un nivelul de zgomot redus  de numai 22 dB. Ventilatorul unității interioare are un design special care reduce semnificativ nivelul de zgomot al aparatului de aer condiționat. În plus, atunci când lucrează la capacitate maximă, de înaltă calitate, aparatul de aer condiționat  asigură o funcționare stabilă, fără sunete externe.

 

Capacitate: Aparatul de aer condiționat Mitsubishi Electric MSZ-DM25VA-MUZ-DM25VA are o capacitate generală de 9000 BTU, care se schimbă în funcție de nivelul de temperatură setat. Acest lucru înseamnă că dispozitivul la răcire poate ajunge până la o capacitatea de 8530 BTU, iar la încălzire până la 10748 BTU.

Unitate interna: Unitatea interioară a aparatului de aer condiționat este creată cu un design foarte modern și cu un material plastic de înaltă calitate. La interior, dispozitivul este dotat cu un compresor rotativ DC Inverter, cu filtru anti-alergic și tehnologia Wi-Fi.

Eficiența energetică: Aparatul de aer condiționat Mitsubishi Electric MSZ-DM25VA-MUZ-DM25VA face parte din clasa de eficiență energetică A++ la răcire și A la încălzire. Dotat cu un compresor DC Inverter, oferă economie în funcționare, iar acest lucru este marele său avantaj.

Funcții și tehnologii: Aparatul de aer condiționat Mitsubishi Electric MSZ-DM25VA-MUZ-DM25VA răcește, încălzește și ventilează aerul din încăpere. Clasa de eficiență energetică sezonieră A +,  oferă un consum foarte redus de energie pentru capacitățile mici și medii.

Nivel de zgomot: Nivelul de zgomot al acestui aparat de aer condiționat este de numai 22 dB, iar acest nivel corespunde segmentului premium al pieței de climatizare.

 Cum alegem un aparat de aer condiționat ?!

Aerul condiționat este o sursă de răcoare plăcută în zilele fierbinți ale verii. Acest echipament a devenit o condiție indispensabilă pentru confortul din casă, în apartament sau la birou. Brand-urile, specializate în producția de tehnologie climatică, extind constant linia de modele și dezvoltă noi funcții pentru sistemele de climatizare. Având în vedere varietatea de opțiuni, putem spune că întrebarea ”cum să alegeți un aparat de aer condiționat” este relevantă pentru fiecare cumpărător, care nu este specialist în acest domeniu.

 Criterii: La alegerea echipamentului climatic, determinarea precisă a puterii  este de o importanță deosebită. De acest parametru depinde costul aparatului de aer condiționat și eficiența funcționării acestuia într-o cameră. Determinarea capacității se face pe baza dimensiunii camerei, precum pe baza caracteristicilor sale de termoizolare (izolarea peretelui, dimensiunea ferestrelor etc.). Spre exemplu:

BTU Locuințe Spații comerciale Modele și prețuri
9000 18-25 mp 14-22 mp
12000 24-35 mp 20-30 mp
14000 28-45 mp 24-36 mp
18000 40-50 mp 33-40 mp
24000 60-90 mp 50-80 mp

 Nivelul de zgomot: De asemenea, trebuie să fii interesat de nivelul de zgomot  al aparatului. Aparatele moderne au nivel de zgomot destul de redus. Nivelul de zgomot poate fi de minim 20 dB și poate ajunge până la 65 dB. De regulă, cu cât sunt mai scumpe echipamentele, cu atât nivelul de zgomot este mai redus.

 Eficiența energetică: Atunci când vrei să cumperi un aparat de aer condiționat, trebuie să ții cont de eficiență energetică. Mai mult, trebuie să vezi dacă funcționează cu un invertor. Aparatele de aer condiționat care funcționează cu invertoare,  consumă mai puțină energie și trec fără probleme la orice nivel de temperatură. Printre avantajele aparatelor de climatizare cu invertoare, se numără economisirea energiei electrice cu până la 40%.

 Funcții: În plus, față de sarcina principală a aparatului de aer condiționat, care este de a răci sau de a încălzi spațiul, există  un număr mare de funcții suplimentare. Cu cât sunt mai multe astfel de funcții, cu atât prețul este mai mare. Cele mai importante caracteristici ale unui aparat de aer condiționat sunt:

  • productivitatea crescută a compresorului,
  • umidificarea,
  • filtru de  titan,
  • repornire cald,
  • control Wi-Fi,
  • senzor de mișcare,
  • capacitatea de a lucra până la -15 grade,
  • protecția anticorozivă și multe altele.

 Sfat: Dorința de a economisi bani și de a alege un aparat de aer condiționat insuficient de puternic, va duce la deteriorarea dispozitivului. Echipamentul va lucra în mod constant la sarcini extreme și astfel, se va deteriora rapid.

Comentarii

Leave a reply

Review IT