Mitsubishi Electric MSZ-EF25VEW – aparat de aer conditionat din clasa A+++/A++, cu tehnologia Inverter si Wi-Fi Ready!

Preţ Mitsubishi Electric MSZ-EF25VEW

Mitsubishi Electric MSZ-EF25VEW este un aparat de aer conditionat Kirigamine Zen de 9000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu de viata placut si foarte confortabil, care se regaseste deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret destul de ridicat, dar pe masura eficientei sale energetica. Acesta vine cu un design simplu si elegant de culoare alb pur, clasa energetica A+++ la racire si A++ la incalzire, tehnologia Inverter si Wi-Fi Ready, o capacitate generala de 9000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului si mai multe functii speciale de climatizare (Racire, Incalzire, Purificare, Dezumidificare, Econo Cool, Eco Mode, Auto Restart, etc.).

Review Mitsubishi Electric MSZ-EF25VEW

Design-ul modern si minimalist al aparatului de aer conditionat marca Mitsubishi Electric se va integra cu usurinta in decorul locuintei dumneavoastra, gratie aspectului subtire si atractiv de culoare alb pur si a liniilor simple cu marigni agintate ale unitatii interne de tip Split pe perete, fiind ideal pentru acasa, intr-un spatiu de birouri si in orice alta incepere de pana la 20 – 25 de metri patrati. In plus, unitatea de interior Kirigamine ZEN pastreaza o forma extrem de subtire chiar si in timpul functionarii sale, prin intermediul unui concept superior de forma si de functionare, avand o singura schimbare de miscare a fantei variabile.

Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-EF25VEW are o capacitate de racire de 8530 BTU/h (cu un consum de 545 W/h la racire), o capacitate de incalzire de 10900 BTU/h (cu un consum de 700 W/h la incalzire), dar si de un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru anti-praf, filtru Nano-particule de platina si filtru antialergic cu enzime). Tehnologia Inverter utilizeaza un model nou de compresor rotativ de tip DC Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care ajunge initial la  temperatura dorita si o mentine stabila, fara variatii deranjante de temperatura, cu avantajele confortului si al consumului redus de energie.

In ceea ce priveste functiile/tehnologiile de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Mitsubishi Electric include cinci functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie, Purificare si Dezumidificare), tehnologia Wi-Fi Ready pentru controlul de la distanta si mai multe functii speciale (Econo Cool, Auto Restart, 24h Timer, Sleep Mode, Eco Mode, Auto-curatare si Auto-diagnoza). Mai exact, functia inteligenta de control al temperaturii (Econo Cool) regleaza cantitatea de aer directionat catre persoanele din raza orificiului de iesire a aerului, astfel ca temperatura mediului poate fi ridicata cu 2 grade Celsius, la acelasi consum de energie.

Părerea noastră despre produs

Silentios, foarte eficient si destul de puternic, aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-EF25VEW este capabil sa ofere un nivel scazut de zgomot, o temperatura optima in incapere si un consum minim de energie, fiind recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximativ 20 – 25 de metri patrati. Astfel ca, aparatul de aer conditionat marca Mitsubishi Electric ar putea fi o alegere perfecta pentru cei ce sunt in cautarea unui nou sistem de climatizare foarte silentios si extrem de eficient, cu o clasa de eficienta superioara, un sistem avansat de filtrare a aerului si mai multe functii speciale de climatizare, dar care dispun si de un buget pe masura.

– Părerea clienţilor –

Este silentios si foarte elegant, are un consum minim de energie si este suficient de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator. In plus, suportul pentru controlul de la distanta reprezinta un plus pentru mine.

Chiar daca pretul sau de achizitionare este destul de ridicat, din punctul meu de vedere se merita investitia pentru consumul redus de energie. Capacitatea de racire/incalzire este indeajunsa pentru o sufragerie sau un dormitor mediu, iar filtrele incluse ofer un aer proaspat si curat.

Arata bine pe perete, consuma foarte putina energie si raceste/incalzeste bine o suprafata de 20 metri patrati. Pretul de achizitionare este ceva mai ridicat, dar am tinut cont de aspectul liniilor drepte, consumul scazut de energie si de controlul de la distanta.

Este un aparat de aer conditionat silentios si foarte eficient, cu un aspect elegant, capacitate decenta si functii/tehnologii utile. Sistemul de filtrare a aerului este unul complet, iar suportul pentru controlul de la distanta este practica.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT