Mitsubishi Electric MSZ-SF25VE – aparat de aer conditionat de 9000 BTU/h, cu tehnologia Inverter si filtru Nano Platinum!

Preţ Mitsubishi Electric MSZ-SF25VE

Mitsubishi Electric MSZ-SF25VE este un aparat de aer conditionat modern si performant de 9000 BTU/h, recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximativ 20 – 25 de metri patrati, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret acceptabil pentru dotarile sale foarte bune. Acesta vine cu un design elegant de culoare alb pur, clasa energetica A++ la racire si A+ incalzire, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 9000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru cu Nano Platinum) si mai multe functii speciale de climatizare (Econo Cool, Auto Clean, Purificare, Super Silent, Auto Restart si Auto-diagnoza).

Review Mitsubishi Electric MSZ-SF25VE

Design-ul simplu dar modern (“family design”) al aparatului de aer conditionat marca Mitsubishi Electric se va integra perfect in orice tip de decor, prin intermediul aspectului elegant de culoare alb pur si a liniilor neutre ale unitatii interne tip Split de perete, fiind ideal pentru acasa, intr-un spatiu de birouri sau in oricare alta incapere de pana la 25 de metri patrati. In plus, unitatea interna cantareste 10 kilograme avand dimensiunile de 29,9 x 79,8 x 19,5 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 55 x 80 x 28,5 centimetri si o greutate de aproximativ 31 de kilograme, oferind insa un nivel redus de zgomot de pana la 42 dB la interior si de maxim 48 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-SF25VE este suficient de puternic pentru o suprafata de aproximativ 20 – 25 de metri patrati, avand o capacitate de racire de 8530 BTU/h si o capacitate de incalzire de 10918 BTU/h, in timp ce acesta ofera o calitate foarte buna a aerului prin intermediul noului filtru de aer cu nano-particule. Tehnologia Inverter utilizeaza un nou de compresor dublu rotativ tip DC Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care poate ajunge rapid la  temperatura setata si o va mentine constanta cu un nivel scazut de zgomot si al consum redus de energie, chiar si la o temperatura minima de -15 grade si maxima +46 de grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile/tehnologiile sale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Mitsubishi Electric include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), tehnologia Wi-Fi Ready pentru controlul de la distanta si mai multe functii speciale (Econo Cool, Auto Clean, 24h Timer, Super Silent, Auto Restart si Auto-diagnoza). Mai exact, functia inteligenta de control al temperaturii (Econo Cool) regleaza cantitatea de aer directionat in raza orificiului de iesire a aerului, astfel ca temperatura mediului poate fi ridicata cu 2 grade Celsius in locuinta dumneavoastra, fara a afecta confortul mediului ambiental sau a avea un consum suplimentar de energie.

Părerea noastră despre produs

Ideal pentru persoanele sau familiile care vor sa se bucure de un mediu de viata foarte confortabil si de un aer ambiant foarte curat, aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-SF25VE poate asigura o temperatura optima in interior chiar si la temperaturi extreme la exterior, fara a produce prea mult zgomot sau a consuma foarte multa energie. Astfel ca, echipamentul de aer conditionat marca Mitsubishi Electric reprezinta o alegere perfecta pentru cei care isi doresc un nou sistem de climatizare modern si inalta calitate, cu un compresor de inalta performanta, un sistem avansat de filtrare a aerului si mai multe functii speciale de climatizare, la un pret acceptabil de achizitionare.

– Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat economic si foarte silentios, echipat cu un sistem de filtrare performant si tehnologia Wi-Fi Ready. Este modern si foarte elegant, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator.

Am achizitionat recent acest sistem de climatizare si pot spune ca sunt super multumit de el in ceea ce priveste calitatea aerului. Il utilizez aproape zilnic pentru un maxim de confort in locuinta si se descurca fara probleme in orice situatie, chiat si la temperaturi extreme.

Este un echipament de aer conditionat modern si de inalta calitate, cu o calitate certificata a unui brand cunoscut precum Mitsubishi Electric. Arata bine pe perete, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si raceste/incalzeste foarte bine o incapere de 20 mp.

Nu am nimic de comentat cu privire la calitate, insa pretul sau de achizitionare este putin cam mare. Noul sistem de climatizare se potriveste perfect in sufragerie, nivelul de zgomot si consumul de energie sunt foarte reduse, iar acesta functioneaza fara probleme chiar si la o temperatura de -15 grade Celsius.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT