Nei 65NE5000 – televizor LED cu ecran Full HD de 65 inch si sistem audio Nicam de 20W!

 Preţ Nei 65NE5000

Inainte sa discutam despre televizorul LED Nei 65NE5000, precizam in primul rand ca acesta se regaseste in oferta cunoscutelor magazine online de electro-IT din Romania, inclusiv la marele magazin online eMAG, acesta din urma fiind si recomandarea noastra pentru calitatea serviciilor sale. Televizorul LED de la Nei este disponibil spre achizitionare la un pret ok pentru diagonala generoasa a ecranului si sistemul audio puternic al televizorului, respectiv pentru un buget mediu ori nu foarte mare, in timp ce magazinul online eMAG va ofera ca beneficii livrarea gratuita, deschiderea coletului la livrare si garantia inclusa.

 Review Nei 65NE5000

Televizorul LED de 65 inch din seria NE5000 de la Nei va ofera un design minimalist si ultra-modern, cu o carcasa elegant de culoare neagra, o rama foarte ingusta a ecranului televizorului si un suport simplu inclus, care se va remarca oriunde il veti amplasa in locuinta voastra, potrivindu-se perfect intr-o camera mare de apartament sau intr-un dormitor foarte spatioas. In plus, televizorul marca Nei este compatibil cu suportul de perete VESA (neinclus in pachet) pentru a-l monta direct pe perete, fara a avea nevoie de o comoda TV sau de suportul inclus, iar putearea de consum a televizorului este de maxim 115 W.

Diagonala generoasa de 165 centimetri (65 inch) a noului televizor LED fara functii Smart de la Nei este perfecta pentru o sufragerie si/sau un dormitor extrem de incapator, in timp ce acesta suporta rezolutia Full HD (1080p) pentru a va bucura de o imagine foarte clara si de inalta calitate, din orice pozitie de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem audio de la Nicam, format din doua difuzoare stereo integrate de 20 W (2 x 10 W), care va ofera o experienta de sunet la fel de captivanta ca si cea vizuala, fara a distorsiona calitatea sunetului redat chiar si atunci cand nivelul volumului aproape la maxim.

Televizorul LED Nei 65NE5000 are un tuner digital DVB-T2/C/S2 si slotul de carduri CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale/HD, fara a avea nevoie de un decodor extern sau mediabox, indiferent de distribuitorul dumneavoastra de televiziune prin cablu. Acesta include o functie monitor pentru a-l utiliza ca pe un simplu monitor la un PC, laptop sau la o consola de gaming si a-l utiliza ca monitor, prin intrarea VGA pentru PC si porturile digitale HDMi, dar si un media player USB pentru a reda filmele, muzica si fotografiile de pe dispozitivele USB externe, prin porturile USB 2.0.

Nei 65NE5000

164 cm, 65NE5000, Full HD

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, televizorul LED Nei 65NE5000 reprezinta, dupa parerea noastra, alegerea ideala pentru persoanele sau familiile care sunt in cautarea unui nou televizor Full HD de dimensiuni foarte mari, fara functii Smart si tehnologii avansate de imagine, la un pret destul de ok pentru un buget mediu. Acesta va ofera o imagine foarte clara si de buna calitate, pe diagonala sa generoasa de 164 centimetri, respectiv de un sunet puternic si captivant, cu ajutorul sistemului sau stereo de 20W, totul fiind ambalat intr-un design modern si elegant de culoare negru, fie amplasat pe o comoda TV sau montat direct pe perete.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT