Nordstar CS-25V3A-VB137AC – aparat de aer conditionat cu design modern si tehnologie Inverter!

Ne aflam in plin sezon de vara, iar temperaturile foarte ridicate sunt deja la ordinea zilei, rezultand astfel canicula si disconfortul termic accentuat. Asadar, daca nu detineti deja un sistem de climatizare, inca nu este timpul pierdut sa va ganditi la achizitionarea unui aparatul de aer conditionat modern si destul de puternic. Acestea fiind spuse, in acest review va vom prezenta un astfel de sistem de climatizare, si anume Nordstar CS-25V3A-VB137AC, un aparatul de aer conditionat accesibil, elegant si foarte bine dotat.

Designul sau este unul modern si foarte atragator, cu o unitate interioara eleganta de culoare alba si putin negru, care se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa, potrivindu-se perfect in oricare incapere a locuintei dumneavoastra. Aparatul de aer conditionat marca Nordstar este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ la racire, respectiv in clasa energetica A la incalzire, pentru o eficienta energetica ridicata, avand un coeficient de randament sezonier la racire SEER 5.6 si SCOP 3.8 la incalzire.

PROMOȚIE Nordstar CS-25V3A-VB137AC 9000 BTU, Inverter, clasa A+ – verifică preț

Cu ajutorul tehnologiei Inverter, aparatul este echipat cu un nou compresor rotativ Inverter de inalta calitate, de la brandul chinezesc GMCC, care asigura o functionare optima si foarte eficienta, chiar si la temperaturi extreme de minim -15 grade Celsius si de maxim 46 de grade Celsius. In plus, tehnologia avansata Inverter permite mentinerea unei temperaturi constante in incapere, in timp ce aceasta ofera o economie sporita de energie electrica si totodata un nivel redus de zgomot de maxim 48 dB la interior.Nordstar CS-25V3A-VB137AC

Caracteristicile sale generale include o capacitate decenta de racire/incalzire de pana la 9000 BTU/h, un display de tip LED pentru afisarea temperaturii setate si a modului de functionare activ, o telecomanda usoara de utilizat (cu un display digital foarte intuitiv), precum si functia Turbo pentru un flux de aer ridicat. Pe langa toate acestea, sistemul de climatizare marca Nordstar mai beneficieaza de un filtru de tip lavabil (cu autocuratare) pentru a va putea bucura de un aer proaspat si foarte sanatos.

Aparatul de aer conditionat Nordstar CS-25V3A-VB137AC dispune de mai multe functii extrem de utile, si anume de Racire, Ventilare, Auto Restart, Turbo, Dezghetare automata, Dezumidificare, Auto, Timer si Sleep-mode. Functia Auto Restart reporneste automat aparatul de aer conditionat la setarile sale initiale, in cazul unei pene de curent. Functia de dezumidificare asigura, de asemenea, dezumidificarea aerului ambiant la un nivel optim de umiditate in incapare, fara a modifica temperatura.

Comentarii

Leave a reply

Review IT