Omnia O1MVI-09WFR – aparat de aer conditionat elegant, performant si destul de puternic!

Chiar daca ne aflam deja in plin sezon de vara iar temperaturile ridicate sunt la ordinea zilei, nu este timpul trecut pentru achizitionarea unui nou sistem de climatizare, deoarece mai este ceva timp pana cand zilele calde de vara vor disparea complet si, de asemenea, il veti putea utiliza chiar si in zilele mai friguroase de toamna. Astfel, in acest review va vom prezenta noul aparat de aer conditionat Omnia O1MVI-09WFR de 9000 BTU/h, ideal pentru racirea/incalzirea unui living, dormitor sau chiar birou de maxim 25 mp, remarcandu-se in principal printr-un raport calitate-pret foarte bun.

Designul sau este unul simplu si modern, cu o unitate interioara eleganta de culoare alba si un display de tip LED foarte intuitiv, care se va potrivi perfect oriunde in locuinta dumneavoastra, avand o greutate de aproximativ 6,3 kilograme si masoara 18,8 centimetri pe inaltime, 71,5 centimetri latime si o adancime de 25 de centimetri. Aparatul de aer conditionat marca Omnia este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ la racire/incalzire pentru o eficienta energetica ridicata in timpul functionarii sale, si anume acesta inregistreaza un consum de energie electrica la racire de 879 W si de 887 W la incalzire.

Inventor Omnia O1MVI-09WFR, 9000 BTU, clasa A++ – profită acum de reducere

Cu ajutorul tehnologiei All DC Inverter, acesta utilizeaza un nou compresor rotativ de tip DC Inverter, cu o capacitate variabila in functie de nevoile dumneavoastra, ceea ce asigura o functionare optima si foarte eficienta, chiar si la temperaturi extreme de minim -15 grade Celsius si maxim 50 de grade Celsius. Astfel, tehnologia avansata All DC Inverter de la Omnia creeaza conditii perfecte in locuinta dumneavoastra, oferind totodata un consum redus de energie electrica, un nivel minim de zgomot de maxim 38 dB la interior, precum si o durabilitate ridicata a noului compresor DC Inverter.Omnia O1MVI-09WFR

Aparatul de aer conditionat Omnia O1MVI-09WFR dispune de o capacitate decenta de racire/incalzire de pana la 9000 BTU/h, un numar de 12 trepte de viteza ale ventilatorului interior + functia Turbo pentru o racire/incalzire rapida, precum si de mai multe functii extrem de utile (Racire, Ventilare, Incalzire, Auto Restart, Dezghetare automata, Dezumidificare, Sleep-mode, etc.). In plus, acesta mai beneficieaza de un filtru Ionizator pentru un aer proaspat si curat in conditii de inalta calitate, dar si de un filtru cu tripla actiune pentru un mediu ambiant fara germeni, mirosuri neplacute si/sau gaze toxice.

Functia Auto Restart reporneste automat sistemul de climatizare marca Omnia la setarile sale anterioare, in cazul unei pene de curent. Functia “I Feel” optimizeaza temperatura setata cu cea transmisa de catre senzorul inteligent de pe telecomanda, pentru a va putea bucura de un maxim de confort in incapere. Functia Turbo ofera un plus de putere in timpul functiei de racire/incalzire pentru a atinge rapid temperatura setata. Tehnologia Wi-Fi Ready, cu modul Wi-Fi inclus, permite controlul de la distanta a aparatului de aer conditionat de la Omnia, printr-un smartphone sau o tableta.

Comentarii

Leave a reply

Review IT