Masina de paine Orion OBMD-5401, 2 palete framantare, 850 W, 1300 g, 12 Programe, afisaj LCD, Alb – cu ea poţi face chiar şi prăjituri

Preţ Orion OBMD-5401

Graţie maşinii de făcut pâine Orion OBMD-5401 acum este mai uşor ca niciodată să faci pâine. Stiind exact cantităţile ingredientelor, nu va trebui decât să pui în ea tot ceea ce trebuie şi maşina îşi va face treaba. Cele 12 programe îşi vor oferi posibilitatea să faci orice tip de pâine doreşti şi mai mult decât atât să prepari chiar şi gem. În fiecare dimineaţă casa ta va avea o aromă proaspătă de pâine caldă. Preţul maşinii de făcut pâine Orion OBMD-5401 este destul de accesibil şi cumpărând-o nu vei avea nimic de pierdut.

Aspect  Orion OBMD-5401

Maşina de făcut pâine Orion OBMD-5401 are un aspect compact cu o formă ovală şi un design modern şi foarte elegant. Pe carcasa de culoare albă este dispus un panou de control digital cu afişaj LCD pe care poţi seta gradul de rumenire a crustei pâinii. Dimensiunile sale sunt de  458 x 308 x 312 mm iar greutatea de 6,7 kg. Capacul de deasupra este prevăzut cu un geam termorezistent care permite vizualizarea procesului de preparare. La interior cuva este realizată din teflon şi două palete pentru frământare. Orion OBMD-5401 poate fi dispusă în interiorul oricărei bucătării indiferent de culoarea mobilierului, deoarece culoarea albă a maşinii de pâine va da o notă de nobleţe şi de eleganţă.

Orion OBMD-5401, 2 palete framantare, 850 W, 1300 g, 12 Programe
Preț special – Livrare gratuită! Deschiderea coletului la livrare. Vezi Oferta!      

Caracteristici  Orion OBMD-5401

Orion OBMD-5401 este o maşină de făcut pâine ce funcţionează cu o putere de 850 de waţi şi are o capacitate cuprinsă între 750 grame şi 1300 grame. Aceasta este dotată cu un număr de 12 programe şi trei grade de rumenire. Majoritatea programelor includ frământarea, dospirea şi coacerea aluaturilor din făină albă, făină integrală şi prăjituri. Recipientul pentru coacere are un volum de 1300 de grame permiţând coacerea unei cantităţi mai mari de pâine sau de prăjituri. Programul  Jem poate face gem, marmeladă şi dulceaţă, fără a fi nevoit să amesteci prin el. Acest program funcţionează la o temperatură optimă care nu permite lipirea preparatului de pereţii vasului. Cu programul de coacere rapidă poţi face pâinişoare sau chifle pentru micul dejun.

Programul Gluten, face pâine fără gluten oferind sănătate utilizatorilor. Funcţia de programare întârziată permite alegerea unei ore de pornire pentru prepararea pâinii. La terminarea programului de preparare, vei fi anunţat printr-un semnal sonor că pâinea este gata şi poate fi scoasă şi mâncată. Pentru a-ţi veni în ajutor, Orion a adăugat câteva accesorii care sunt utile şi benefice, iar acestea sunt: o cană de măsurat, o lingură pentru dozaj şi o carte de reţete pe care le poţi încerca oricând.

Review Orion OBMD-5401

Maşina de făcut pâine Orion OBMD-5401 este dotată cu 12 programe de preparare a pâinii, a specialităţilor de pâine, a produselor de patiserie, a prăjiturilor şi pentru prepararea gemului, a marmeladei sau a dulceţii. Acest aparat electrocasnic multifuncţional a fost dotat cu diverse funcţii pentru a fi mult mai performant şi mult mai uşor de utilizat. Semnalul acustic cu care a fost dotat, îţi va permite să stai liniştit într-un fotoliu şi să urmăreşti emisiunile preferate, fără a avea grija pâinii. În momentul în care pâinea este gata vei anunţat de acest semnal acustic.  Dacă nu vrei să programezi maşina de făcut pâine să pornească la o anumită oră, poţi prepara rapid o pâine de dimensiuni mai mici cu ajutorul programului rapid.

Pro: program rapid, funcţia program întârziat, gluten, gem

Contra: nu deţine

1 Comment
 1. Reply
  Munteanu Lenuta 27 octombrie 2019 at 20:10

  Buna seara.
  Va rog frumos, am pierdut manualul de utilizare al masinii de facut paine Orion OBMD 5401-850W.
  Am folosit masina destul de mult, pe facut paine.
  Suntem super incantati de ea, toata familia.
  Mai fac cate o paine, si o trimit si altor rude.
  Multe persoane ne bucuram de painea proaspat scoasa din masina de facut paine.
  Doresc sa fac si alte prajituri, retete cu ea, dar nu mai gasesc cartea.
  De mult o caut prin casa dar degeaba…..
  Va multumesc anticipat daca ma puteti ajuta!

Leave a reply

Review IT