Espressor Automat Panasonic NC-ZA1HXE, 1550 W, 1.4 l, 15 Bar, Iluminat cu LED – cu ecran 3.5″ colour touch screen

Preţ Panasonic NC-ZA1HXE

Seria NC-ZA1HXE este realizată de producătorul Panasonic, lider mondial pe piaţa electronicelor şi electrocasnicelor. Acest producător a decis să intre pe piaţă cu espressorul  Panasonic NC-ZA1HXE complet automat, care de multe ori este numit cafe-robot. Lansat cu un preţ accesibil acesta oferă calitate şi robusteţe, combinând cele mai recente tehnologii cu design-ul său foarte atractiv şi apreciat.

Aspect Panasonic NC-ZA1HXE

Espressorul automat Panasonic NC-ZA1HXE este o maşină de cafea compactă cu finisaje de calitate, având carcasa din oţel inoxidabil care îi conferă un design deosebit, inspiraţie de calitate şi robusteţe. Espressorul este dotat cu un ecran color tactil, 3.5″ colour touch screen, pentru a-l face mai intuitiv. Acesta promite să prepare băuturi calde adaptate fiecărui utilizator în parte, într-un mod uşor şi intuitiv.  Dimensiunile sale sunt de 195 x 335 x 410 mm şi se combină perfect cu mobilierul oricărei bucătării. Din punct de vedere estetic, espressorul  este creat din materiale foarte bune şi se evidenţiază prin liniile fine ale carcasei cu aspect metalic.

Caracteristici Panasonic NC-ZA1HXE

Espressorul automat Panasonic NC-ZA1HXE a fost creat pentru a prepara în mod profesional cafele de calitate precum espresso, capuccino, cafea clasică, latte machiatto sau lapte cald. Aparatul automat funcţionează la o putere de 1550 W cu o presiune de 15 bari. Fiind dotat cu un rezervor de apă detaşabil, acesta are o capacitate de 1,4 litri şi un compartiment pentru cafea cu capacitatea de 125 de grame. Espressorul este creat astfel încât acesta este capabil să redea simultan capacitatea a două ceşti de cafea. Alimentarea se face cu ajutorul unul cablu de alimentare la o intensitate de 220 de volţi.

Pentru că este un produs de calitate, creat pentru timpurile de astăzi, espressorul automat Panasonic NC-ZA1HXE a fost dotat cu tehnologii de ultimă oră. Funcţia de măcinare se realizează cu ajutorul unei râşniţe ce este concepută 100 % din material ceramic, pentru a nu încălzi boabele de cafea şi a nu da un gust de ars. Espressorul prepară cafelele cu un gust prospăt, aromat şi foarte delicios. Funcţia de capuccino îţi va reda o ceaşcă cu o băutură caldă cu o textură consistentă şi o spumă groasă şi cremoasă. Dispozitivul de spumare a fost integrat pentru a crea din lapte şi cafea cele mai profesionale cafele, cu multă spumă.

Autocurăţarea se realizează odată cu pornirea aparatului iar sistemul anticalcar oferă o detartraj automat doar la nevoie. Duza de cafea poate fi ajustată în funcţie de înălţimea ceştii sau cănii de cafea. Reglarea concentraţiei de cafea poate fi făcută prin setarea gramajului de cafea şi a gradului de măcinare a boabelor de cafea, astfel încât vei avea o cafea mai consistentă şi mai tare sau una mai slabă, după preferinţă.

Review  Panasonic NC-ZA1HXE

Espressorul automat Panasonic NC-ZA1HXE vine cu o serie de funcţii şi sisteme, cu tehnologii avansate pentru a prepara cele mai gustoase şi aromate cafele. Acestea pot fi preparate în mod automat prin setarea diferitelor funcţii şi a sistemelor, alegând cafeaua dorită. Cafelele pot fi simple şi clasice sau mai complicate, precum espresso intens, cu aromă, savoare şi mult caimac sau poate fi un capuccino delicios şi spumos. design-ul său elegant şi foarte modern îl face să reprezinte punctul culminant pentru bucătăria ta.

Pro: râşniţă, capuccino, dispozitiv de spumare, autocurăţare, duză ajustabilă

Contra: preţ ridicat

Comentarii

Leave a reply

Review IT