Televizor LED Smart 3D Panasonic, 108 cm, TX-43CX740E, 4K Ultra HD – calitate ULTRA !

Ati vazut la cinema un film 3D si vreti sa retraiti experienta? Puteti face acest lucru chiar la dumneavoastra acasa, cu ajutorului unui televizor special care sa stie sa converteasca format 2D in 3D. Rezultatul este minunat si extrem de captivant. Te asezi pe canapea si te uiti la televizor dar in scurt timp te trezesti in mijlocul actiunii. Experienta 3D iti permite sa participi activ la ceea ce privesti.

Ei bine, daca va doriti un astfel de televizor va recomand Panasonic TX-43CX740E. Acesta are o rezolutie foarte buna, 4K Ultra HD, despre care se tot discuta pe toate forumurile si in toate magazinele online de specialitate. Conceptul aduce cateva elemente noi menite sa imbunatateasca semnificativ imaginea. Rezultatul consta in imagini mai fine, detalii mai frumoase si mai usor de perceput.

PROMOTIE pentru televizorul Panasonic TX-43CX740E – verifică noul preț !!!

Desi Panasonic TX-43CX740E este prevazut cu aceasta rezolutie performanta, nu este un televizor de dimensiuni mari. Este destinat mai ales persoanelor care isi doresc un smart tv mai compact. El masoara 969 x 601 x 179 cm cu tot cu stand si cantareste 16 kg.

Diagoanala ecranului este de 108 cm, aproximativ 42 de inch. Disponibil pe piata incepand de anul trecut, acest model dispune de un sistem audio cu doua boxe de 10W, cu performante superioara ca Dolby Digital Plus si VR- Audio True.

Televizor LED Smart 3D Panasonic, 108 cm, TX-43CX740E, 4K Ultra HD

Pe video intalnim o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli, un unghi de vizibilitate excelent si atribute performante ca IPS Brilliant Contrast, ce confera un contrast special imaginii, Local Dimming pentru imagini mai clare cu pixeli mai bine definiti. Are ecranul LED ceea ce inseamna ca are un consum redus de energie, de 86W.

Citește și:  REVIEW – Panasonic TX-55GZW954

Nu-i lipseste TV tunerul digital DVB-T/T2/C/S2, intrarea de antena (receptionati rapid in format digital canalele tv) si media playerul ce va ajuta sa vizualizati pe tv continutul existent pe un stick usb extern.

Panasonic TX-43CX740E dispune de toate porturile necesare (printre care cele mai importante fiind usb si hdmi), iar la internet va puteti conecta prin wireless sau prin cablu de retea. Dupa ce intrati pe internet va puteti bucura de o multime de aplicatii, puteti naviga printr-o multitudine de programe, jocuri si alt tip de continut de informatii si entertainment. Browserul web ruleaza bine, nu trebuie sa asteptati imaginile sa se incarce si nu veti observa intarzieri in redare. Configurati-va pagina de start asa cum doriti pentru a avea acces rapid la aplicatiile si programele cele mai importante pentru dumneavoatra. Salvati emisiunile preferate atunci cand sunteti plecat si urmariti-le la o data ulterioara.

Bucurati-va de o calitate superioara a imaginii si de o garantie de 5 ani – afla acum detalii.

Comentarii

Leave a reply

Review IT