REVIEW: Casti audio wireless Parrot Zik 3 by Starck – Oferă perfecțiune tehnică comodă!

  Beats Studio Wireless by Dr. Dre

Parrot Zik 3.0 – Căștile wireless cu anulare a zgomotului activ, te poate face fericit atunci când asculți muzică. Aceasta este singura companie Parrot care a pus în mod clar ”calul înaintea căruței” –  căștile fiind de o perfecțiune tehnică pur și simplu comodă. Parrot Zik 3 by Starck de culoare roșu crocodil, te lasă plăcut surprins cu calitatea sunetului, cu funcționalitatea și cu aspectul. Cupele sunt acoperite cu piele texturată și netedă la exterior. Elementele de asamblare sunt realizate din aluminiu de înaltă calitate, fiind etichetate pentru ajustarea dimensiunilor. Partea superioară a benzii pentru cap, este realizată din piele de aligator. Cupa din stânga este echipată cu un microfon și un capac detașabil, sub care există o baterie reîncărcabilă. Pe cupa din dreapta se află amplasate toate celelalte elemente: butonul de alimentare, conectorul mini-jack, micro USB, microfonul și elementele tactile pe partea exterioară.

  Casti audio cu banda Beats Studio Wireless by Dr. Dre, Blue

Căștile stau cu încredere și siguranță pe cap, indiferent de anotimp sau de urgență. Designul îți permite să acoperi perfect urechile, realizându-se astfel o izolare fonică pasivă. Greutatea este excelentă și îți permite să le ții mult timp pe cap.

  • comenzi tactile-touch controls
  • design cu bandă de susținere On-Ear
  • microfon încorporat

   Cele mai importante caracteristici:

  • frecvența: 20 – 22000 Hz
  • conectare: bluetooth și NFC
  • utilizare: multimedia
  • segment: Home entertainment, Tip DJ, Izolare zgomot
  • tehnologie: wireless

Preț Casti audio cu banda Beats Studio Wireless by Dr. Dre

Căștile audio wireless Parrot Zik 3 by Starck sunt cea mai bună opțiune atunci când dorești un recoltator multifuncțional real. Prețul lor este de 1648,64 (pret in momentul publicarii articolului) lei și le poți comanda din magazinul online.

Parrot Zik 3 by Starck

Casti audio wireless

 Părerea noastră

Căștile audio wireless Parrot Zik 3 by Starck  reduc excelent zgomotul activ, sunt convenabile  și dețin comenzi tactile avansate. Căștile audio wireless Parrot Zik 3 by Starck  oferă suport pentru aplicații Apple, NFC și multe altele. Atunci când scoți căștile, muzica se oprește în loc, deoarece volumul zgomotul activ este redus. Din punctul nostru de vedere, acestea sunt căști multifuncționale destul de bune.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT