REVIEW: Televizor LED Philips 22PFT4022/12 – Cu Digital Crystal Clear și Incredible Surround!

 TV Philips 22PFT4022/12

Elegant, compact și ușor, televizorul LED Philips 22PFT4022/12, cu ecran mic, îți permite să prinzi programele preferate în bucătărie, să te țină la curent cu noutățile în timp ce faci mâncare sau în timp ce îți bei cafeaua dimineața. Mai poate fi dispus în garaj în timp ce uneltești la mașina ta sau urmărind meciul de fotbal. Acesta este un televizor portabil și îți poate oferi distracție oriunde.

 Televizor LED Philips, 56 cm, 22PFT4022/12, Full HD

Televizorul LED Philips 22PFT4022/12 are o ramă tradițională îngustă, ce înfășoară de jur împrejur cadrul de imagine. Rama de culoare neagră, ultramodernă și foarte subțire îți lasă mai mult spațiu pentru a te bucura de imagine. Având integrată tehnologia Digital Crystal Clear, imaginile sunt mult mai naturale, indiferent de sursa conectată. Astfel, poți fi încântat de contrastul optim, culoarea și claritatea imaginilor acestui încântător televizor.

Perfect Motion Rate combină tehnologia de afișare cu tehnicile avansate de procesare video, pentru a îmbunătăți calitatea fiecărui cadru de imagine. Deci, dacă îți plac jocurile de noroc, evenimentele sportive  sau ritmul rapid al filmelor de acțiune, vei putea experimenta calitatea și finețea imaginilor în mișcare. Cu două intrări HDMI cu Easy Link eviți dezordinea cablurilor. Un singur cablu transportă atât imaginile cât și semnalele audio ale televizorului.  HDMI utilizează semnale necomprimate, asigurând cea mai bună calitate, de la sursă la ecranul televizorului. Nu ai nevoie decât de o telecomandă pentru a efectua majoritatea operațiunilor pe televizor.

Poți extinde distracția conectând un stick USB, un MP3 player sau oricare alt dispozitiv multimedia la portul USB de pe televizor, pentru a te bucura de clipurile video și de muzică, utilizând într-un mod ușor browser-ul de conținut de pe ecran. Ecranul plat al televizorului are o diagonală de 56 cm, având o rezoluție Full HD cu caracteristica superioară de imagine Digital Crystal Clear. Televizorul nu este un Smart TV, însă este un LED ce face parte din gama 2017 și deține funcția de monitor. Sistemul audio este de tip Stereo, deținând pentru performanță, caracteristici superioare de sunet. Recepția și transmisia canalelor TV se realizează cu ajutorul unui tuner digital DVB DVB-T/T2/C.

 Cele mai importante caracteristici

 • Tip: LED
 • Tip TV: Non Smart TV
 • Funcție: monitor
 • Gama: 2017
 • Sistem audio: Stereo
 • Caracteristici superioare de sunet: Incredible Surround, Echilibrare automata a volumului, Sunet Clar, Control bass
 • Diagonala (cm): 56
 • Rezoluție: Full HD
 • Ecran: plat
 • Caracteristici superioare de imagine: Digital Crystal Clear
 • Recepție/transmisie: tuner digital DVB DVB-T/T2/C
 • Conexiune: Slot CI+, 1 x Audio in

Preț Televizor LED Philips, 56 cm, 22PFT4022/12, Full HD

Prețul televizorului LED Philips 22PFT4022/12 este destul de mic, fiind în raport cu calitatea lui. Acesta nu este un Smart TV, ci un televizor de tip LED, care are o funcționalitate destul de bună și deține și câteva caracteristici superioare de sunet și imagine. În pachetul său vei descoperi o telecomandă, un cablu de alimentare, precum și un manual de funcționare.

Philips 22PFT4022/12

56 cm, Full HD

 Părerea noastră

LED Philips 22PFT4022/12 este un televizor portabil, având în vedere dimensiunea lui și diagonala ecranului. Sunetul este de tip Stereo, oferind performanțe, datorită caracteristicilor speciale suplimentare, iar imaginile sunt destul de clare deoarece sunt îmbunătățite cu Digital Crystal Clear. Părerea noastră este una destul de bună despre acest LED TV, recomandându-l cu încredere.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT