Philips 49PUH4900/88 TV LED, 124 cm, Ultra HD 4K – imagine uimitoare

La ce dimensiuni are Philips 49PUH4900 te astepti sa fie un SMAR TV, insa este doar un simplu televizor cu o diagonala mare si cu o imagine impecabila, rezolutia 4k face diferenta si aduce o claritate foarte buna a imaginii. Nu vreau sa-l laud, dar la acest pret si cu aceasta diagonala este greu sa gasesti un asemenea televizor, plus ca daca luam un televizor cu aceeasi diagonala de la un producator renumit, pretul este clar peste asteptarile noastre.

Trebuie sa remarcam ca este un televizor nou, aparut chiar inainte de black friday 2015, sa fie o strategie ? …insa nu ne intereseaza, pe mine ca si cumparator ma intereseaza sa-l achizitionez la un pret cat mai mic, eventual sa-l castig la loterie, asa ca un spirit de gluma.Philips 49PUH4900

4K Ultra HD este rezolutia care duce la cea mai perfecta imagine la un televizor, o rezolutie de 4 ori mai mare decat un FULL HD, o rezolutie care aduna peste 8 milioane de pixeli, o rezolutie care aduce o imagine extrem de buna chiar si in conditiile in care continutul nu este atat de bine optimizat. Recapitulam, chiar daca ne vom uita la un film HD, claritatea o sa fie mult peste asteptarile noastre datorita acestei tehnologii.

Philips 49PUH4900/88 aduce in prim plan o diagonala de 124 cm cu o rezolutie efectiva de 3840 x 2160, luminozitatea este de 300 cd/mp, iar aspectul imaginii 16:9, plus ca mai putem adauga tehnologiile superioare ale imaginii: Pixel Plus Ultra HD, Perfect Motion Rate 400 si Micro Dimming Pro, astfel remarcam un display de foarte buna calitate.

Sunetul nu aveam cum sa nu fie si el optimizat, remarcam aici o putere de iesire de 16 w, la care se mai adauga tehnologiile superioare ale sunetului: Incredible Surround, Clear Sound, Dynamic Bass Enhancement si Smart Sound, un sunet optimizat foarte bine atat pentru muzica, cat si pentru filme, un sunet clar si puternic care il putem remarca ori de cate ori este nevoie.

Fiind un model nou de la Philips, ne asteptam sa fie si un SMART, insa se pare ca au echilibrat putin balanta si au facut o diagonala mare cu un display Ultra, i-au luat functia de SMART, o chestie foarte desteapta pentru ca nu toti avem nevoie de internet pe televizor in conditiile in care avem cu totii telefoane SMART, laptopuri si calculatoare, de ce mai avem nevoie si de televizor cu internet ?

Nu am cum sa nu remarc prezenta celor 3 porturi HDMi, insa am o nedumerire privind slotul CI+ pentru ca nu-l remarc in specificatiile tehnice, insa este posibil sa-l aiba.

4 Comments
 1. Reply
  John 14 ianuarie 2016 at 12:17

  Imi permit sa completez acest review.
  Am achizitionat acest TV chiar de Black Friday.
  Sunt foarte multumit de el, sunetul este peste asteptari insa redarea materialului video a carui coloana sonora este in format DTS se va face fara sunet. Da, nu are suport pentru DTS. De fapt aceasta este singura dezamagire a acestui aparat. Cine vrea sa-l faca “Smart”o poate face prin achizitionarea unui Raspberry Pi 2 sau TV Box cu Android preferabil sa scoata 4K (pentru viitor, pentru ca nu se gaseste continut UHD momentan).
  Are suport pentru CI+ si este compatibil cu SmartCAM-ul de la Digi.

 2. Reply
  Saly 22 martie 2016 at 20:13

  cum instalez programele dupa smartcam de la digi ? help

 3. Reply
  meryen 11 mai 2016 at 3:24

  Eu sunt foarte dezamagit de acest tv. Cand ma uit la meciuri de fotbal pe tv, hdmi, usb in format fhd si uhd, iar camera operatorului de filmat urmareste mingea, se vad umbre,lini,bare paralele verticale si i-mi distrage atentia. Este enervanta. Cand operatorul camerei de filmat urmareste mingea, iar mingea nu se deplaseaza, acele umbre,bare,lini paralele verticale dispar fiind o imagine excelenta. La voi este la fel?

 4. Reply
  Meryen 20 iulie 2016 at 3:49

  Cei care vor sa elimine aceste defecte se adreseaza la reprezentantii philips romania, pentru a face o reclamatie, si se vor rezolva.

Leave a reply

*

code

Review IT