Philips 55POS901F – Cu tehnologia OLED, diagonala mare si Android 6.0

Preț Philips 55POS901F

Philips a lansat noul televizor cu ecran OLED – modelul cu seria 55POS901F. Zvonurile cu privire la fabricarea modelului cu OLED au circulat încă de la începutul anului 2016, dar tehnologia pe noul model nu a fost pusă în aplicare în 2016, producătorul criticând această tehnologie OLED, După un timp, se pare că producătorul și-a reconsiderat posibilitatea de producției a acestei tehnologii, construind noul model Philips 55POS901F cu OLED. Prețul este pe măsura așteptărilor și a tehnologiei integrate. La cumpărarea produsului îți este oferită o garanție de 24 de luni, cu posibilitatea de extindere.

Review Philips 55POS901F

Philips a considerat că luminozitatea ecranului OLED deține puncte forte cu privire la calitatea imaginii. Acesta a fost și factorul decisiv în producerea de televizoare, care utilizează pentru display-ul Philips, OLED. În ceea ce privește contrastul, televizoarele OLED oferă imagini cu nuanțe mai profunde de negru, până la nivelul de luminozitate de zero nits și culori vii mai precise. Televizorul Philips 55POS901F oferă un raport de contrast foarte mare, în comparație cu cele mai bune televizoare LCD.

Televizorul Philips 55POS901F este un Smart Android 6.0, Marshmallow, de tip OLED, ce beneficiază de tehnologia 4K X-Reality PRO și face parte din gama 2017. Ecranul plat al televizorului are o diagonală de 138 cm și se află în rezoluția 4K Ultra HD cu 3840 x 2160 pixeli. Aspectul de imagine este cel obișnuit 16:9 și beneficiază de caracteristica specială Film Mode. Philips 55POS901F  are un aspect destul de atractiv. Ecranul subțire se află într-un cadru cu grosimea de 1 cm, așezat pe un suport cu picioare cromate.

Sonorul televizorului este realizat pe caracteristica superioară de sunet Triple ring technology, având o ieșire a sunetului de 30 wați. În aceste condiții sonorul televizorului este foarte clar și destul de performant. Philips 55POS901F deține caracteristici inteligente, venind în curtoazie cu Google TV Android și câteva aplicații Philips. Modelul pe platforma Android Marshmallow, scoate în evidență aplicații precum, Netflix, Google Play Film, Muzică, YouTube etc.

Având în vedere că televizorul Philips 55POS901F utilizează tehnologia Perfect Pixel Ultra HD Engine, care procesează conținutul celor patru parametri ai imaginii, și deținând în plus  tehnologia 4K Ultra HD, calitatea imaginii este sporită. Acestea nu sunt doar niște concepte pentru a scala conținutul, ci pentru a spori sensibilitatea video Ultra HD. Un alt fapt care merită menționat, este posibilitatea procesării imaginii, afișând o adâncime de culoare de 10 biți, cu peste 2,25 miliarde de nuanțe de culori. Pentru zonele întunecate, Philips 55POS901F utilizează tehnologia Micro Dimming Premium, aceasta fiind cea mai recentă tehnologie aplicată pe OLED TV. O altă caracteristică importantă este reducerea zgomotului spațio-temporal DNR și filtrarea zgomotului MPEG. Aceste opțiuni permit reproducerea lină a imaginilor și reducerea zgomotului de fundal. Ecranul televizorului Philips 55POS901F este așa cum te aștepți să fie, impresionând în special, cu nivelurile de negru.

– Părerea clienților –

Am cumpărat televizorul Philips 55POS901F și am constatat că formatul HDR este în măsură să suporte un negru mult mai profund și să ofere imagini foarte vii. Conținutul de imagine HDR este procesat de un algoritm special. Pe baza specificatiilor UHD Premium, luminozitatea este procesată, ajungând la o valoare de 4000 nits. Având implementată funcția Perfect Contrast, aceasta configurează fără dificultate contrastul. Un televizor performant!  

Televizorul Philips 55POS901F oferă imagini frumos colorate, clare, cu un contrast perfect, bucurându-mă ori de câte ori privesc către el. Ecranul încadrat de o ramă foarte subțire îl face să arate fenomenal. Tehnologia OLED oferă un contrast ridicat, făcându-l foarte atractiv. Philips 55POS901F vine cu caracteristici inteligente precum Android, care oferă acces pe Google Play, Muzică, YouTube și multe altele. Philips 55POS901F este un televizor inteligent.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT