REVIEW: Philips PerfectCare Aqua GC8625/30 – Perfect și rapid, cu cele mai bune rezultate!

Preț Philips PerfectCare Aqua GC8625/30

Călcatul rufelor nu este o joacă de copii. Philips PerfectCare Aqua GC8625/30 este un fier de călcat pentru toate tipurile de țesături, cum ar fi in, bumbac, cașmir și indiferent de ordinea lor, acesta își poate regla temperatura, garantând cele mai bune rezultate. Perfect și rapid, cu el, rufele sunt călcate de o calitate impresionabilă. Optimal Temp este singura tehnologie care poate menține o combinație ideală între abur și temperatura fierului de călcat. Nu trebuie să reglezi temperatura manual pentru fiecare tip de țesătură. Aceasta se reglează singură cu ajutorul senzorilor încorporați. Combinația de abur cu temperatura este ideală deoarece, procesorul de control inteligent definește temperatura adecvată iar tehnologia Heat Flow asigură un echilibru optim între abur și temperatură.

Prețul stației de călcat Philips PerfectCare Aqua GC8625/30 nu este numai accesibil, ci și foarte acceptabil, mai ales că acum poate fi cumpărată la reducere. La cumpărarea produsului vei primi și o garanție de 24 de luni care este inclusă în preț.

  Review Philips PerfectCare Aqua GC8625/30

Designul ergonomic al fierului de călcat permite ca procesul de călcare să fie confortabil, mai ales pentru încheietura mâinii. În plus nu mai este necesar să plasezi fierul de călcat în poziție verticală. Philips PerfectCare Aqua GC8625/30 elimină mișcările repetitive și care nu-și au rostul. Poți plasa fierul de călcat pe laterală în condiții de siguranță, deoarece deține caracteristici de mare siguranță.

Talpa

Talpa fierului de călcat Philips PerfectCare Aqua GC8625/30 este dotată  cu un strat ceramic Steam Glide Plus, care face ca fierul să alunece ușor și sigur pe suprafața oricărui tip de material. Astfel, călcatul rufelor nu mai reprezintă o muncă grea și foarte obositoare. Orificiile de pe talpă sunt dispuse intuitiv, pentru ca aburul să pătrundă eficient în țesătură și să ofere o îngrijire deosebită rufelor.

Jetul de aburi

Acest fier de călcat cu aburi a fost testat și aprobat de către institutele de experți independenți  în textile. Combinația perfectă dintre abur și temperatură este dată de tehnologia  Optimal Temp. Presiunea aburului în generator este de 5,8 bari, având un debit de aburi de 120 g/min, cu un jet de aburi impresionant de 300 g/min.

Puterea

Stația de călcat Philips PerfectCare Aqua GC8625/30,  are o putere de 2400 de wați, oferind rufelor o îngrijire de cea mai bună calitate.

Funcții și caracteristici speciale

Philips PerfectCare Aqua GC8625/30 oferă 100% condiții de siguranță, chiar și pentru țesăturile cele mai delicate, cum ar fi mătase, cașmir, lână, poliester. Institutele de testare independente, au utilizat Perfect Care pe hainele cele mai delicate și au confirmat performanțele sale excelente. Acesta este foarte rapid, pe cele mai dificile țesături, deoarece deține următoarele funcții:

  • Călcare pe verticală
  • Anti-calcar
  • Vârf cu aburi

 Părerea noastră despre produs

Designul ergonomic al stației de călcat Philips PerfectCare Aqua GC8625/30 oferă în primul rând confort în utilizare. Având o talpă de călcat din material ceramic, este elimină necesitatea de a-l pune de fiecare dată pe verticală. Fierul de călcat poate fi  amplasat pe baza de călcat, pentru a fi mult mai confortabil. Philips PerfectCare Aqua GC8625/30 tratează cu mare atenție fiecare tip de țesătură în parte,  oferind fiecăruia temperatura optimă pentru a fi călcată. Mai mult decât atât, acesta poate călca chiar și cele mai fine și delicate țesături. Rezultatele oferite la călcat sunt deosebite și de o calitate indubitabilă.

Philips PerfectCare Aqua GC8625/30

2400 W, 2.5 l, 300 g/min

 – Părerea clienților –

 Stația de călcat Philips PerfectCare Aqua GC8625/30  a fost creată cu cele mai noi tehnologii. Acest lucru înseamnă și tehnologia Optimal Temp, care își poate schimba singură gradul de temperatură în funcție de țesătură. Philips PerfectCare Aqua GC8625/30 este ideal pentru îndepărtarea eficientă a încrețiturilor de pe diferite tipuri de materiale. Este un fier de călcat excelent!

Cu stația de călcat Philips PerfectCare Aqua GC8625/30 este economisit timpul, datorită setărilor inteligente pe care le poți folosi inteligent. Generatorul de abur, oferă o autonomie nelimitată, deoarece deține un rezervor mare de apă, fiind proiectat astfel încât, procesul de călcare să fie cât mai eficient și calitativ.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT