REVIEW: Philips PerfectCare Elite GC9630/20 – Permite umplerea generatorului de abur cu apă de la robinet!

Preț Philips PerfectCare Elite GC9630/20

Perfect Care Elite este unul dintre cele mai bune și mai eficiente sisteme de călcat cu abur de la Philips. Philips PerfectCare Elite GC9630/20 este un bun generator de abur pentru mult timp. O caracteristică unică este funcția  Easy De-Calc Plus care îndepărtează eficient tartrul și prelungește durata de viață a generatorului de abur. Led-ul de control te avertizează printr-un semnal sonor și luminos dacă fierul de călcat are nevoie de vreun tratament special. Trebuie doar să lași clapa deschisă și să torni apă pentru eliminarea reziduurilor cu particule de tartru. Rezistentă, cu T-ionic Glide, stația de călcat Philips PerfectCare Elite GC9630/20 are o talpă dotată cu un strat interior de oxid de titan, care oferă o aderență perfectă. 

Prețul acestei stații de călcat este destul de convenabil, acum acesta beneficiind de o reducere. La cumpărarea produsului vei primi o garanție de 24 de luni, care garantează nu numai faptul că produsul va fi reparat fără niciun cost, dar mai mult decât atât, această garanție spune că produsul este de o foarte bună calitate.

  Review Philips PerfectCare Elite GC9630/20

 

Această stație de călcat Philips PerfectCare Elite GC9630/20, este bazată pe tehnologia Easy De-Calc-Plus care elimină cu succes orice urmă de piatră. Generatorul de abur poate fi umplut cu apă direct de la robinet, excluzând posibilitatea ca acesta să facă piatră pe pereții interiori și apoi să nu mai funcționeze cum trebuie. De această dată, fierul de călcat va avea o viață mai lungă și o funcționare perfectă. Fiind realizat cu un emițător de sunet și de efect luminos, acesta îți poate spune cu exactitate când are nevoie să fie curățat.

Talpa

Talpa fierului de călcat Philips PerfectCare Elite GC9630/20 este de tipul T-ionic Glide, care oferă o alunecare ușoară pe material. Aceasta este rezistentă la zgârieturi, fiind realizată din oțel inoxidabil, cu un strat exterior de titan. Toate aceste materiale cu care este realizată talpa fierului de călcat, sunt de cea mai bună calitate, oferind o călcare ușoară și perfectă.

 Jetul de aburi

Rezervorul de apă are o capacitate de 1,8 litri și o presiune de 6,7 bari. Cu modul Eco se poate reduce cantitatea de abur, economisind astfel energia electrică. Calitatea călcării nu va fi redusă, rufele fiind călcate perfect. Cu opțiunea Turbo se poate genera mai mult abur, pentru a călca mult mai rapid. Cantitatea de abur eliminată este de 125 g/min. 

Puterea

Puterea fierului de călcat este de 2400 de wați. Philips PerfectCare Elite GC9630/20 face parte din categoria fiarelor de călcat performante fiind destul de puternic. Acesta  poate asigura de a călca rufele unei întregi familii. Timpul de încălzire este destul de redus, acesta fiind de doar 2 minute. În cazul în care te grăbești foarte tare, dar dorești să te îmbraci cu o bluză preferată care nu este călcată, o poți călca fără un efort deosebit, în cel mai scurt timp.

Funcții și caracteristici speciale

Philips PerfectCare Elite GC9630/20 este dotat cu caracteristici și funcții speciale inteligente:

  • Calcare pe verticala
  • Anti-calcar
  • Oprire automată
  • Cablu retractabil
  • Setare Eco
  • Sistem de blocare.

Părerea noastră despre produs

Cu stația de călcat Philips PerfectCare Elite GC9630/20 poți călca 100% orice tip de țesătură. Fiind testat independent, acesta a demonstrat că poate călca chiar și cele mai delicate țesături, având rezultate excelente. Fierul de călcat are o greutate ideală, fiind confortabil de ținut în mână în timpul utilizării. Alunecă ușor pe material, înlăturând rapid chiar și cele mai încăpățânate cute. Acum cu călcarea pe verticală este mult mai ușor, deoarece aburul pătrunde cu ușurință în țesăturile delicate și chiar și în cele mai complexe.

Philips PerfectCare Elite GC9630/20

Talpa T-ionicGlide, 2400 W, 1.8 l, 420 g/min, Negru/Alb

 – Părerea clienților –

Stația de călcat Philips PerfectCare Elite GC9630/20 este perfectă pentru călcarea hainelor din orice tip de țesătură și ideală pentru călcarea lenjeriilor de pat. Este ușor și alunecă ușor pe țesătură. Cu  funcția  Easy De-Calc Plus, care are rolul de a anunța când anume trebuie eliminată piatra din interior, fierul de călcat va avea o viață lungă. Mi se pare o stație de călcat eficientă. 

Philips PerfectCare Elite GC9630/20 are o talpă T-ionic Glide care asigură o aderență bună pe suprafața materialului. Nu trebuie să mai dau banii pe apa pentru a umple rezervorul, deoarece poate fi folosită apa de la robinet. Acest lucru nu constituie un pericol, deoarece fierul este dotat cu tehnologia Easy De-Calc Plus. Philips este perfect pentru orice casă. 

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT