REVIEW: Philips PerfectCare Elite GC9650/80 – cu talpa T-ionicGlide!

Preț Philips PerfectCare Elite GC9650/80

Stația de călcat cu abur Philips PerfectCare Elite GC9650/80 este un fier de călcat cu un generator de abur, în care puterea de călcat cu abur se îmbină cu nivelurile scăzute de zgomot. Raportul dintre puterea ideală și nivelul de zgomot redus se datorează tehnologiei cu abur silențios: jet puternic de abur silențios. Rezultatul calitativ a nivelului de zgomot redus este asigurat de două componente importante, și anume filtrul de zgomot cu amortizor și platforma de absorbție acustică.

Prețul unui astfel de aparat electrocasnic este ceva mai mare, însă este în raport cu calitatea deosebită a produsului. La cumpărare, produsul beneficiază de o garanție de 24 de luni, care este inclusă în preț.

 Review Philips PerfectCare Elite GC9650/80

Generatorul de abur PerfectCare Elite Silence GC9650 combină cele mai bune tehnologii pentru dezvoltarea opțiunilor de călcat a rufelor. Optimal Temp este o opțiune de reglare a temperaturii, putând călca toate tipurile de țesături, prin comutarea rapidă a nivelului de abur. Aburul este alimentat sub presiune ridicată la 7,5 bari, astfel încât toate cutele sunt netezite perfect. 

Talpa

Cea mai importantă parte a fierului de călcat este talpa. Trebuie să acorzi o deosebită atenție calității și specificațiilor tălpii fierului de călcat. T-ionic Glide este o talpă de lux, rezistentă la zgârieturi, care oferă o alunecare excelentă și cu rezultate rapide, fără a depune vreun efort. Această talpă este realizată din oțel inoxidabil, care dă rezultate fiabile, fiind echipată cu un strat exterior de titan.

 Jetul de aburi

Folosind opțiunea Jet de abur de 450 g/min, fierul va fi capabil să facă față cu brio cutelor. Cu Optimal Temp nu mai trebuie să-ți pierzi timpul cu reglajul temperaturii, așteptând să se încălzească sau să se răcească fierul de călcat, pentru a călca diferite tipuri de țesături. Această caracteristică specială combină la un nivel optim atât temperatura cât și jetul de abur, putând călca toate hainele din țesături de la denim și până la mătase, fără riscul de a le arde. 

Puterea

Puterea fierului de călcat este de 2400 de wați. Philips PerfectCare Elite GC9650/80 este destul de puternic și reprezintă un ajutor indispensabil pentru orice familie.  Timpul de încălzire este de doar 2 minute, putând călca performant și rapid chiar și atunci când te grăbești.

Funcții și caracteristici speciale

Philips PerfectCare Elite GC9650/80 prezintă o serie de funcții speciale, iar acestea sunt următoarele:

  • oprirea automată, eficientă pentru cazul în care ai uitat fierul de călcat în priză
  • călcare pe verticală
  • anti- calcar
  • anti -picurare
  • auto-curățare
  • sistem de blocare
  • sistem stocare cablu
  • cablu pivotant
  • stare Eco
  • suport anti-alunecare.

Părerea noastră despre produs

Modul Eco a stației de călcat Philips PerfectCare Elite GC9650/80 economisește energia și în același timp oferă rezultante excelente la călcat. Acest mod reduce cantitatea de abur, dar fiind suficientă pentru a călca orice tip de țesătură. Greutatea sa este ideală este confortabilă și ușor de ținut în mână. Are o aderență excelentă asupra materialului și elimină chiar și cele mai încăpățânate cute. Cu funcția de călcare verticală îți este mult mai simplu și ușor să calci fără a produce cute pe partea de dedesubt a hainelor. Cu Philips PerfectCare Elite GC9650/80 totul este mult mai ușor!

Philips PerfectCare Elite GC9650/80

Talpa T-ionicGlide, 2400 W, 450 g/min, Negru/Mov

 – Părerea clienților –

Stația de călcat Philips PerfectCare Elite GC9650/80 deține funcția de călcare verticală, făcând ca aburii să pătrundă eficient în țesăturile delicate, cum ar fi bluzele de mătase, rochii și jachete, sau chiar țesături cu texturi complexe, cu pliuri, butoane și alte decorațiuni. Excelent!

Philips PerfectCare Elite GC9650/80 este foarte silențios. Pot călca fără zgomot în timp ce mă uit cu familia la televizor, sau pot asculta muzică fără a fi distras de zgomotul generatorului de abur, deoarece dispozitivul este echipat cu filtre de amortizare a zgomotului.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT