REVIEW: Philips PerfectCare Pure GC7635/30 – Cu cartuș anti-calcar PureSteam!

Preț Philips PerfectCare Pure GC7635/30

Cu stația de călcat Philips PerfectCare Pure GC7635/30 poți călca hainele fără să acționezi vreun control. Tehnologia Optimal Temp oferă un cadru perfect pentru a călca toate hainele. Această tehnologie inovatoare oferă 100%  condiții de siguranță pentru a călca toate tipurile de țesături, și chiar și pe cele mai delicate, cum ar fi mătasea, cașmirul, lâna sau poliesterul. Datorită designului compact. dispozitivul este ușor de depozitat. Fierul de călcat cu o greutate redusă, permite de asemenea să poți călca foarte ușor cu el. Philips PerfectCare Pure generează un debit de abur de până la 120 g/min și un jet de abur de până la 240 g/min. Este ideal pentru a îndepărta rapid și eficient toate încrețiturile, precum și pentru călcarea pe verticală.

Prețul stației de călcat nu este mare, ci oferă posibilitatea de a putea fi cumpărată de oricine și-o dorește. Nu trebuie decât să intri pe site-ul magazinului online și să o comanzi. La cumpărarea dispozitivului vei primi o garanție de 2 ani, care este inclusă în preț.

 Review Philips PerfectCare Pure GC7635/30

Stația de călcat Philips PerfectCare Pure GC7635/30 dispune de un generator de abur de 1,5 litri, care are o autonomie nelimitată. Acest lucru înseamnă că generatorul poate fi alimentat continuu, fără a întrerupe aparatul și a aștepta să se răcească pentru a putea realimenta. Acesta poate funcționa continuu pe toată durata de călcat. Nu ai nevoie să faci pauze și deci poate fi un economizor real de timp.

Talpa

Talpa T-ionic Glide a fierului de călcat Philips PerfectCare Pure GC7635/30 este una dintre cele mai performante. Aceasta oferă rezultate profesionale, distribuind căldura uniform. De asemenea, este mult mai rezistentă la zgârieturi, permițând o alunecare ușoară.

Jetul de aburi

Cu un jet de abur, clar vei reuși să îndrepți chiar și cele mai încăpățânate cute. Generează un jet de abur și pliurile se vor relaxa, apoi treci cu talpa fierului peste ele și le vei îndrepta. Jetul de abur este de 240 g/min.

Puterea

Puterea fierului de călcat determină timpul de încălzire, iar la Philips PerfectCare Pure GC7635/30 această putere este de 2400 de wați. Cu cât deține mai multă putere, cu atât fierul de călcat va atinge temperatura maximă mult mai rapid.

Funcții și caracteristici speciale

Philips PerfectCare Pure GC7635/30 oferă caracteristici și funcții care sunt menite să aducă ușurință și confort utilizatorului. Spre exemplu, cu călcarea verticală, nu trebuie să mai iei hainele sau cămășile de pe umeraș. Ține fierul de călcat în poziție verticală și aplică jeturi de abur peste încrețituri. Iată ce funcții prezintă:

  • Calcare pe verticală
  • Anti-calcar
  • Oprire automată
  • Cablu retractabil
  • Vârf cu aburi

Părerea noastră despre produs

Stația de călcat Philips PerfectCare Pure GC7635/30 este dotată cu un cartuș anti-calcar PureSteam care asigură o filtrare a apei de până la 99%. Talpa T-ionic Glide oferită de fierul de călcat Philips PerfectCare, alunecă ușor și prezintă o rezistență excepțională la zgârieturi. Forma  găurilor de pe talpă asigură distribuția uniformă a aburului pentru a îndepărta cutele cu ușurință. Philips PerfectCare este ideal pentru călcarea rapidă și ușoară, asigurând o distribuție uniformă a căldurii, cu rezultate perfecte.

Philips PerfectCare Pure GC7635/30

2400 W, 1.5 l, 240 g/min

 – Părerea clienților –

Fierul de călcat cu talpa T-ionic Glide alunecă ușor pe țesătură și oferă rezultate excelente. Presiunea continuă asigură un debit de abur consistent și, astfel, călcatul devine mult mai ușor. Colectorul de calcar adună toate depunerile de pe pereții generatorului și oferă acestuia o durată de viață mult mai lungă.

Philips PerfectCare Pure GC7635/30 oferă cele mai bune rezultate. Talpa fierului de călcat T-ionic Glide nu se lipește de material, indiferent de tipul fibrei și oferă o îngrijire deosebită hainelor. Aburul este distribuit uniform și acesta pătrunde eficient în fibra țesăturii, îndepărtând toate cutele, chiar și pe cele rezistente.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT