Piccolo KP1000E20 – Sistem de bauturi NESCAFÉ® Dolce Gusto®

Pentru toti cei care doresc un espressor mic, ieftin si foarte bun recomandam NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo KP1000E20 de la Krups. Nu este un espressor automat, ci manual, dar este mic, sic si foarte util la casa oricarui om bautor de cafea (si nu numai).

Piccolo KP1000E20 are o putere impresionanta de 1500 W si o presiune de 15 bar, ambele avand ca scop pastrarea aromei intense de cafea.

Designul acestui espressor este unic, extrem de atractiv, cu linii delicate si finisaj elegant. Este foarte compact si puteti sa-i gasiti cu usurinta un loc in bucataria dumneavastra. Nu o sa va deranjeze deloc si nu o sa va loviti de el toata ziua. Ocupa putin spatiu pentru ca are doar 220 mm lungime x 159 mmadancime x 287 mm inaltime. Dar, pentru ca este un aparat mic, nu inseamna ca e si foarte sensibil din punct de vedere al constructiei. Din contra, este foarte fiabil, solid, construit din materiale de calitate si este foarte stabil. Puteti opta pentru negru sau rosu.

   Vezi AICI preţul pentru NESCAFÉ® Gusto® Piccolo KP1000E20   
Pentru ca este micut permite o capacitate de doar o singura ceasca. Avand insa un rezervor de apa de 0.6 litri, puteti obtine doua sau chiar trei cescute sau pahare mai mici de bautura. Pentru ca are dimensiuni reduse si o capacitate mai mica de cesti, acest espressor este ideal in principal pentru 1-2 persoane, pentru spatiile inguste si pentru situatiile cand doriti sa-l mutati destul de des (in alta camera, sau dimineata pe terasa).

Piccolo-KP1000E20

Cu ajutorul acestui espressor puteti pregati foarte usor mai multe bauturi printre care caffe lungo, cappuccino, chocochino, espresso si latte macchiato. Un ciclu de preparare a unei bauturi dureaza aproximativ 35 de secunde (din momentul in care apasati pe buton si pana la finalizarea bauturii).

Espressorul Piccolo KP1000E20 functioneaza cu capsule, insa acestea sunt unele din cele mai avantajoase ca pret disponibile pe piata. Informativ o cutie cu 8 sau 16 capsule costa aproximativ 20-25 lei). Prin urmare, daca doriti sa nu cheltuiti foarte multi bani pe capsulele cu care functioneaza espressorul dumneavoastra, alegeti cu incredere acest aparat. veti gasi usor si ieftin capsulele pe care le accepta.

Pachetul include un cablu de alimentare de 0.9 metri cu care il veti putea conecta la priza. Piccolo KP1000E20 beneficiaza de o garantie de 2 ani, iar daca doriti, exista posibilitatea de a extinde garantia pana la 4 ani pentru o valoare de aproximativ 10-15% din pretul sau actual.

Comentarii

Leave a reply

Review IT