Pyramis FSM173 – frigider premium si extrem de incapator din clasa A+, cu tehnologia Full No Frost!

Preţ Pyramis FSM173

Pyramis FSM173 este o nou frigider cu congelatorul in partea de sus si un raport foarte ok calitate/pret din toate punctele de vedere, perfect pentru o familie normala (formata din 2-4 persoane) sau pentru o familie ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret accesibil pentru dotarile sale de top. Acesta vine cu un design elegant de culoare inox/gri, clasa energetica A+, un termostat reglabil, un dozator de apa, sistemul de racire Full NoFrost, sistemul de ventilatie Multi AirFlow, un volum net total de pana la 478 de litri, o functie de super-racire/congelare, un dispozitiv pentru cuburi de gheata, un sistem de iluminare interioara pe LED si altele.

Review Pyramis FSM173

Design-ul minimalist si ultra-modern al noului frigider cu doua usi de la Pyramis, cu congelatorul in partea de sus, se va integra perfect in bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare gri, un panou de control mecanic usor de utilizat (cu un termostat reglabil la frigider), un dozator de apa (cu rezervor de apa la frigider), dar si de doua usi reversibile din inox antiamprenta (cu un maner vertical si o deschidere standard spre dreapta). In plus, noul frigider marca Pyramis  are dimensiunile normale de 173 x 78 x 77 centimetri si o greutate de aproximativ 85 de kilograme, in timp ce acesta ofera un nivel redus de zgomot de 45 dB si o autonomie fara curent electric pana la 16 ore.

Noul frigider cu doua usi Pyramis FSM173 are clasa energetica A+ si un consum redus de energie in timpul functionarii sale, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat la 365 kWh pe an si de 1 kWh pe zi. Tehnologia Full NoFrost impiedica formarea de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider creeaza un microclimat ideal pentru pastrarea alimentelor proaspete pe termen lung, fara a fi nevoie de dezghetare. Sistemul de ventilatie Multi AirFlow distribuie uniform fluxul de aer rece multidirectional in frigider si congelator, prin intermediul orificiilor multiple de ventilare, pentru o temperatura constanta in ambele compartimente, fara fluctuatii de temperatura.

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net de 353 litri, trei rafturi ajustabile dintr-o sticla securizata, un compartiment BigBox pentru pastrarea fructelor si legumelor ca proaspat culese, patru suporturi amplasa pe usa (doua de dimensiuni complete si doua de dimensiuni reduse), o functie de super-racire si de o iluminare interioara pe LED. Compartimentul congelatorului este alcatuit dintr-un singur compartiment de congelare (cu un raft din sitlca si doua suporturi pe usa) pentru depozitarea alimentelor congelate, in timp ce acesta dispune de un volum net de 125 litri, un dispozitiv pentru cuburi de gheata, o functie de super-congelare si de o capacitate de congelare de maxim 5 kilograme/zi.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Părerea noastră despre produs

Noul frigider cu doua usi Pyramis FSM173 este unul dintre cele mai bune si mai bine echipate modele de aparate frigorifice de pe piata, din categoria sa de pret, care reprezinta o alegere perfecta si avantajoasa pentru oricine se afla in cautarea un aparat frigorific premium de capacitate foarte mare, la un pret foarte mic de achizitionare. Acestea fiind spuse, noul frigider de la Pyramis asigura o racire si/sau congelare foarte eficienta si de cea mai buna calitate a alimentelor dumneavoastra, fara a produce gheata la frigider sau congelator, pentru a va putea bucura de alimente proaspete sau un pahar de apa rece chiar si in zilele calde de vara, fara a se altera sau a isi pierde din proprietatile lor importante.

Pyramis FSM173

478l, Clasa A+, Full No Frost, Usi inox

– Părerea clienţilor –

Este modern si foarte elegant, are o capacitate foarte mare de depozitare si este echipata cu sistemele NoFrost si MultiFlow. O recomand cu cea mai mare incredere persoanelor sau familiilor care vor un frigider premium la un pret super ok de achizitionare.  

Am cumparat recent acest frigider cu doua usi de la Pyramis si pot spune ca am ramas placut surprins de raportul sau foarte bun calitate/pret. Este silentioasa pe toata durata sa de functionare si este foarte incapatoare pentru dimensiunile sale normale.

Este un frigider excelent si de foarte buna calitate, dupa parerea mea, disponibil la un pret foarte ok de achizitionare. Acesta arata bine in bucatarie, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si raceste foarte bine orice tip de aliment.

Nu am nimic de reprosat avand in vedere raportul sau excelent calitate/pret. Noul frigider cu doua usi Pyramis se potriveste perfect oriunde in locuinta si are o capacitate foarte buna de depozitare pentru o familie numeroasa. Il recomand cu mare incredere.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT