REVIEW: Bosch Sensixx DS37 EditionRosso TDS373118P – Cu talpa Ceranium-Glissee și puterea de 3100 W!

Preț Bosch Sensixx DS37 EditionRosso TDS373118P

Bosch Sensixx DS37 EditionRosso TDS373118P este o stație de călcat cu aburi. Are o mare putere și un nivel de zgomot foarte scăzut. Datorită tehnologiei Super Silent, fierul de călcat este mult mai relaxant. Senzorul de control al elementului de încălzire, este controlat, permițând o putere extremă dar cu un consum redus de energie electrică. Tehnologia avansată Calc*n Clean menține fierul de călcat curat, deoarece deține un dispozitiv anti-calcar detașabil și foarte simplu de curățat. Tehnologia i-Temp combină eficient și performant temperatura cu aburul, având puterea de a elimina toate încrețiturile de pe materiale rapid și în siguranță.

Ultimate 300 Pulse Steam face ca aburul să pătrundă adânc în țesătură, cu trei jeturi de aburi de până la 300 de grame pe minut. Caracteristica anti-strălucire este un program de protecție specială pentru țesături închise la culoare. Acest sistem nu va permite niciodată formarea luciului pe țesătură.

Prețul stației de călcat Bosch Sensixx DS37 EditionRosso TDS373118P este destul de avantajos, mai ales că acum poate fi cumpărată la reducere.

 Review Bosch Sensixx DS37 EditionRosso TDS373118P

Bosch Sensixx DS37 EditionRosso TDS373118P este o stație de călcat inteligentă, care printr-un jet de abur continuu, poate călca pe verticală, dacă se dorește acest lucru. Are nevoie doar de curățare, pentru a elibera găurile din talpa fierului de călcat, de resturile de calcar. Rezervorul de apă este detașabil și are un volum de 1,4 litri. Acest fier cu sistem tradițional i-Temp Advanced, oferă cele mai bune rezultate.

Talpa

Talpa fierului de călcat Bosch Sensixx DS37 EditionRosso TDS373118P este deosebit  de rezistentă, deoarece este Ceranium-Glissee. Această caracteristică asigură o alunecare foarte bună pentru toate tipurile de țesături. Rezultatele de călcare sunt perfecte, datorită sistemului optim de distribuție a aburului prin canalele aranjate inteligent pe talpa fierului de călcat, făcând  ca rufele foarte încrețite să fie foarte ușor întinse.

Jetul de aburi

Combinația perfectă dintre abur și temperatură este dată de tehnologia revoluționară i-Temp Advanced. Jetul de abur emanat este de 320 g/min, cu un debit de 120 g/min. Presiunea aburului stației este de 6 bari. O cantitate mare de abur, face  ca materialele boțite, să fie călcate perfect.

Puterea

Cu 3100 de wați, fierul de călcat Bosch Sensixx DS37 EditionRosso TDS373118P oferă cea mai mare performanță. Rezultatele sunt excelente, rufele fiind călcate perfect. Pot fi îndepărtate cu succes chiar și cele mai persistente cute sau încrețituri. Acest fier de călcat este ideal pentru materialele care de obicei se calcă foarte greu.

Funcții și caracteristici speciale

Stația de călcat Bosch Sensixx DS37 EditionRosso TDS373118P deține funcții și caracteristici speciale, inteligente și care oferă un mare confort și siguranță la călcat. Iată ce caracteristici importante deține această stație de călcat:

  • Oprire automata
  • Sistem blocare
  • Calc’n Clean Advance
  • Eco
  • Anti-calcar
  • Călcare pe verticală
  • Talpa Ceranium-Glissee
  • Ultimate 300 PulseSteam
  • i-Temp Advanced
  • Sensor Power

Părerea noastră despre produs

Stația de călcat cu fier detașabil, Bosch Sensixx DS37 EditionRosso TDS373118P, oferă un spațiu amplu de depozitare. Sistemul de fixare Secure Lock, oferă un plus de securitate în timp ce stă pe masă sau în repaus. Sistemul securizat oferă mai multă siguranță atunci când nu este supravegheat. Stația de călcat poate fi alimentată la o tensiune de 220-240 V, având un cablu cu o lungime de 190 cm. Bosch Sensixx DS37 EditionRosso TDS373118P oferă rezultate excelente, însă cu un consum redus de energie electrică, deoarece este dotată cu control Sensor Power. O recomandăm tuturor.

Bosch Sensixx DS37 EditionRosso TDS373118P

Talpa Ceranium-Glissee, 3100 W

 – Părerea clienților –

 Stația de călcat Bosch Sensixx DS37 EditionRosso TDS373118P  are o presiune de 6 bari, ceea ce mi se pare destul de impresionant. Acest lucru face ca aburul să iară puternic și continuu, eliminând cu succes toate cutele și încrețiturile din țesături.

Stația de călcat Bosch Sensixx DS37 EditionRosso TDS373118P oferă un abur ce pătrunde adânc în țesătură și are o putere foarte mare, de 3100  W. Timpul de încălzire este de doar 2 minute, ceea ce mi se pare minunat.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT