REVIEW: Philips GC7705/30 – Cu jet puternic de abur și talpă ceramică!

Preț Philips GC7705/30

Stația de călcat Philips GC7705/30 este eficientă pentru a călca uniform rufele boțite. Talpa sa este dotată cu un strat ceramic Steam Glide, care oferă o alunecare ușoară și este foarte rezistentă la zgârieturi. Tehnologia cu abur Silent Steam oferă posibilitatea de a călca chiar și în zona TV-ului sau a unui dispozitiv audio de divertisment. Utilizatorul poate călca chiar și în aceste condiții, deoarece generatorul de abur este dotat cu filtre de suprimarea a zgomotului, precum și cu o platformă pentru reducerea zgomotului acustic în timpul funcționării pompei de la stația de bază.

Aparatul are o putere de 2400 de wați, iar prețul acestei stații de călcat este deosebit de mic, și acum o poți cumpăra chiar și la reducere.

  Review Philips GC7705/30

Generatorul de abur al modelului Philips GC7705/30 încălzește apa într-un timp de 2 minute, pentru a putea călca extrem de repede. Designul este prevăzut cu o duză de abur specială, proiectată pentru umidificarea în zone mai greu accesibile ale hainelor. Dispozitivul dispune de sistem auto-curățare și sistem de protecție, precum și oprirea automată.

Talpa

Talpa fierului de călcat Philips GC7705/30 este tratată cu un strat ceramic Steam Glide, care alunecă ușor pe orice tip de țesătură, glisând fierul de călcat chiar și până la 360 de grade. Rufele călcate cu acest fier de călcat, sunt perfect întinse și nu prezintă urme de boțiri.

Jetul de aburi

Jetul de abur are un rol important în procesul de călcare. Cu cât acesta este mai puternic și mai dens, cu atât rufele sunt călcate mai calitativ. Fierul de călcat Philips GC7705/30 poate asigura un debit de 120 g/min, cu un jet de abur de 220 g/min, având o presiune a aburului de 5,3 bari.

Puterea

Puterea fierului stației de călcat este de 2400 de wați, putând călca orice tip de material, fie  din mătase, in, bumbac sau cașmir, într-un mod rapid și foarte eficient. Philips GC7705/30 oferă rezultate rapide fără complicații și fără riscul de a arde țesătura.

Funcții și caracteristici speciale

Stația de călcat Philips GC7705/30 nu este grea și este confortabil de ținut în mână. Alunecă ușor și rapid pe țesătură, înlăturând chiar și cele mai încăpățânate cute. Fiind dotat cu funcțiile inteligente, acestea sunt următoarele:

  • Talpa ceramica Steam Glide
  • Sistem Smart Calc Clean
  • Tehnologia Silence Steam
  • Oprire automată
  • Cablu retractabil
  • Vârf cu aburi
  • Setare Eco
  • Sistem blocare

Părerea noastră despre produs

Stația de călcat Philips GC7705/30 combină capacitatea de călcare cu puterea ridicată de 2400 W. Un rezervor mare de apă permite călcarea a mai multor lucruri. Există funcția de abur generat de o presiune maximă, cu o putere de 5,3 bari. Disponibilitatea fierului de călcat Philips GC7705/30 este arătată de indicatorul special. O alertă cu privire la necesitățile stației de călcat, este nevoia de curățare, care se execută în mod automat. Sistemul inteligent de eliminare a calcarului, este menit să protejeze calitatea indubitabilă a fierului de călcat. Acest lucru va menține calitatea excelentă  de călcare a rufelor  și va da o viață lungă aparatului. Datorită faptului că greutatea sa este destul de redusă, brațele nu vor fi niciodată obosite.

Philips GC7705/30

2400 W, 2.2l, Jet abur 220g

 – Părerea clienților –

 Stația de călcat Philips GC7705/30 dă rezultate rapide, deținând o sursă continuă, incredibil de puternică și de constantă a aburului. Jetul de abur puternic pătrunde adânc în țesătură, asigurând un proces de călcare rapid și eficient. Sursa de alimentare cu abur poate fi reglată, astfel încât se poate trece chiar și pe modul Eco.  

 Fierul de călcat Philips GC7705/30 cu talpa ceramică Steam Glide dă siguranță tuturor tipurilor de țesături, eliminând cu succes chiar și cele mai persistente cute. Recomand stația de călcat Philips GC7705/30 tuturor celor ce își doresc un produs de calitate.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT