REVIEW: Tefal Pro Express Turbo GV8340E0 – Cu jet de abur puternic Ultragliss!

Preț Tefal Pro Express Turbo GV8340E0

Stația de călcat Tefal Pro Express Turbo GV8340E0 cu talpă Durilium este echipată cu un sistem unic cu un sistem colector anti-calcar. Datorită jetului puternic de abur Pro Express, rufele sunt călcate perfect și în siguranță, fără a fi arse. Sistemul de duze de diferite dimensiuni, asigură o distribuție uniformă a aburului pe toată suprafața tălpii. Talpa Dirilium deține o mulțime de găuri, prin care sunt emise jeturi puternice de abur ce pătrund adânc în țesături. Talpa dotată cu tehnologia Ultragliss face ca aburul să fie distribuit uniform și să alunece ușor și rapid pe orice tip de material.

După aproximativ 30 de minute de nefuncționalitate, stația de călcat se închide în mod automat. Prețul stației de călcat este deosebit de mic, acum fiind chiar la reducere.

   Review Tefal Pro Express Turbo GV8340E0

Stația de călcat Tefal Pro Express Turbo GV8340E0 oferă cea mai bună îngrijire tuturor tipurilor de țesături, indiferent de grosimea lor. Tefal Pro Express Turbo GV8340E0 este echipată cu un strat Dirilium, care asigură o călcare ușoară și o alunecare rapidă pe orice tip de țesătură. Această stație de călcat deține funcția de călcare cu abur, putând ajusta în mod automat cantitatea de abur în funcție de tipul țesăturii.

Talpa

Talpa fierului de călcat Tefal Pro Express Turbo GV8340E0  este dotată cu tehnologie Ultragliss, pentru ca aceasta să alunece destul de ușor pe orice tip de material, fără a deteriora structura țesăturii.

Jetul de aburi

Jetul puternic al fierului de călcat Tefal Pro Express Turbo GV8340E0 are calitatea de a pătrunde adânc în structura țesăturii, cu o presiune de 6,5 bari, lăsând-o perfect netedă .Cu ajutorul tehnologiilor inteligente, stația de călcat Tefal Pro Express Turbo GV8340E0 combină aburul cu temperatura, adaptându-le perfect tipului de țesătură.

Puterea

Stația de călcat Tefal Pro Express Turbo GV8340E0,  are o putere energetică maximă de 2200 de wați, asigurând performanțe de calitate la călcare.

Funcții și caracteristici speciale

Performațele  stației de călcat Tefal Pro Express Turbo GV8340E0 sunt date de tehnologii inteligente și foarte avansate și moderne. Iată care sunt acestea:

  • Oprirea automată
  • Anti-calcar
  • Călcare pe verticală

Părerea noastră despre produs

Stația de călcat Tefal Pro Express Turbo GV8340E0 deține funcția anti-calcar, asigurând asigurând îndepărtarea ușoară a reziduurilor de calcar. Acest lucru va da o viață mai lungă fierului de călcat și performanțe de lungă durată. Cu sistemul de abur performant sunt îndepărtate eficient chiar și cutele dificile. Talpa dotată cu Dirilium, asigură calitatea rufelor călcate.  Rezervorul de apă este detașabil și ușor de încărcat. Tefal Pro Express Turbo GV8340E0 are un generator de abur puternic și funcționează perfect pe toate tipurile de țesături. Tehnologia Pro Express are calitatea de a elibera aburul cu putere, pentru a pătrunde  eficient în structura țesăturii, eliminând orice cută, fie ea chiar și persistentă.

Tefal Pro Express Turbo GV8340E0

6.5 bari, 2200 W, 240 gr/min, 1.8L

 – Părerea clienților –

 Stația de călcat Tefal Pro Express Turbo GV8340E0 oferă cele mai bune performanțe, deoarece este dotată cu talpă de călcat cu Dirilium, ceea ce face ca rufele să fie călcate calitativ, prin jetul de abur care pătrunde adânc și eficient în țesătură. Tehnologia Pro Express combină performanța cu puterea aburului. Din punctul meu de vedere,Tefal Pro Express Turbo GV8340E0 este destul de performantă.  

Stația de călcat Tefal Pro Express Turbo GV8340E0,  oferă performanță la călcarea rufelor. Este dotată cu sistem de protecție împotriva calcarului și sistem de siguranță împotriva căderii. Totul este executat mult mai rapid și fără un efort foarte mare. Talpa fierului de călcat asigură un jet de abur foarte puternic și alunecă ușor pe țesături. Este foarte confortabil, ușor de ținut în mână și foarte eficient pentru orice țesătură, indiferent de tipul ei.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT