Samsung 48JU6440 – Smart TV cu design atragator si ecran UHD 4K de 121 centimetri!

Daca sunteti in cautarea unui televizor modern si de noua generatie pentru a va putea bucura de imagini uimitoare la o rezolutie de patru ori mai mare decat cea Full HD, in acest caz noi va recomandat cu toata increderea televizorul LED Smart Samsung 48JU6440, deoarece acestea este redefinit pentru stilul de viata din ziua de azi. Pe scurt, noul  televizor LED Smart marca Samsung va permite sa va bucurati de o experienta vizuala superioara a rezolutiei Ultra HD 4K, pe diagonala sa mare de 121 centimetri, precum si de un acces intuitiv la o lume nou de divertisment, prin intermediul noului sistem de operare Tizen.

Pe partea de aspect, noul Smart TV din gama 2015 a celor de la Samsung se remarca printr-un design simplu dar modern, cu un aspect exterior elegant de culoare neagra si un stand integrat foarte atragator (cu linie atractiva de culoare alba), potrivindu-se perfect in decorul locuintei dumneavoastra. In plus, televizorul LED Smart marca Samsung are dimensiunile normale de 67,68 x 108,71 x 6,33 centimetri si o greutate totala de aproximativ 13,6 kilograme, in timp ce acesta este compatibil si cu suportul standard de perete VESA, pentru a il putea monta simplu si rapid pe oricare perete din locuinta dumneavoastra.

LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6440, 4K Ultra HD – profită acum de reducere

Diagonala mare de 121 centimetri (48 inch) a televizorului LED inteligent de la Samsung este perfecta pentru un living sau dormitor modern si foarte incapator, iar rezolutia Ultra HD 4K de maxim 3840 x 2160 pixeli va ofera imagini clare si de cea mai buna calitate, respectiv culori vii si naturale, chiar la dumneavoastra acasa. Pe langa toate acestea, ecranul UHD 4K de 48 inch mai beneficieaza si de mai multe caracteristici superioare de imagine (Micro Dimming Pro, Ultra Clear Panel, UHD Upscaling, Mega Contrast, PurColor si Contrast Enhancer), pentru a va putea bucura de o experienta vizuala extraordinara.Samsung 48JU6440

Tehnologia avansata de procesare in detaliu a imaginilor, Micro Dimming Pro, de la Samsung va permite sa beneficiati de o vizualizare mult mai reala si mai dramatica, cu tonuri intense de negru si nuante pure de alb, pentru o calitate superioara a imaginilor Ultra HD 4K. In ceea ce priveste sunetul, sistemul sau audio 2.0 este format din doua difuzoare stereo de 20 W (2 x 10 W), cu tehnologiile Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, HD Audio, Multiroom Link, TV SoundConnect si Wallmount Sound Mode, ceea ce va ofera o experienta captivanta de sunet, indiferent de modul de utilizare al Smart TV-ului de la Samsung.

Televizorul LED Smart Samsung 48JU6440, cu noul sistem de operare Tizen, este atat de usor de utilizat incat chiar si cei care nu sunt familiarizati cu functionalitatile inteligente se vor putea bucura de un acces rapid si intuitiv la o sursa infinita de continut distractiv, oferind o interfata de utilizator incredibil de intuitiva si plina de optiuni de divertisment si functionalitati utile. Cu toate acestea, Smart TV-ul marca Samsung este dotat cu un tuner digital (DVB-T, DVB-C), impreuna cu slotul CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale sau HDTV, fara a mai avea nevoie de un decodor extern.

Comentarii

Leave a reply

Review IT