Samsung 65JU6000 – Smart TV nou cu diagonala de 163 centimetri si rezolutie Ultra HD 4K!

Samsung 65JU6000 este un nou Smart TV din gama 2015 a companiei sud-coreene Samsung, perfect pentru un living sau dormitor modern si foarte incapator, care este dotat in principal cu un design elegant de culoare neagra, ecran UHD 4K de 163 centimetri, sunet puternic si captivant, precum si cu functii Smart de ultima generatie. Astfel, acesta va permite sa va bucurati de o calitate incredibila a imaginilor Ultra HD 4K, pe diagonala sa extrem de generoasa de 163 centimetri, precum si de un acces rapid si intuitiv la tot o noua lume de divertisment, prin intermediul noului sistem de operare Tizen.

Pe partea de aspect, designul minimalist dar modern al noului Smart TV din gama 2015 a celor de la Samsung, cu un aspect exterior elegant si foarte atragator de culoare neagra, se va potrivi perfect oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra. Acesta cantareste aproximativ 24,2 kilograme (cu stand) si masoara 91,37 centimetri in inaltime, 146,35 centimetri pe latime si o grosime de doar 6,46 milimetri (fara stand). In plus, compatibilitatea sa cu suportul standard de perete VESA va ofera posibilitatea de a il putea monta simplu si rapid pe peretele din oricare incapere a locuintei dumneavoastra.

LED Smart Samsung, 163 cm, 65JU6000, 4K Ultra HD – profită acum de reducere

Diagonala sa generoasa de pana la 163 de centimetri (65 inch) este mai mult decat suficienta atat pentru o camera spatioasa de apartament, cat si pentru un living sau dormitor modern si foarte incapator. Televizorul LED Smart marca Samsung ofera o rezolutie Ultra HD 4K de maxim 3840 x 2160 pixeli, ceea ce va permite sa va bucurati de imagini mult mai clare si mai bine detaliate. Cu ajutorul caracteristicilor sale superioare de imagine (Micro Dimming Pro, Ultra Clear Panel, UHD Upscaling si Wide Color Enhancer Plus), veti putea beneficia de o experienta vizuala extraordinara, chiar la dumneavoastra acasa.Samsung 65JU6000

Micro Dimming Pro reprezinta, pe scurt, cea mai noua si mai avansata tehnologie de procesare a imagnii de la Samsung, care analizeaza imaginea redata in nu mai putin de 6400 de sectiuni diferite si le optimizeaza in mod corespunzator, astfel incat ca dumneavoastra sa va bucurati de un contrast si o calitate incredibile ale imaginii UHD 4K. Pe partea de sunet, sistem sau audio 2.0 este format din doua difuzoare stereo de 20 W (2 x 10 W), cu tehnologiile Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, Multiroom Link si Wallmount Sound Mode, pentru redarea unui sunet puternic si captivant.

Televizorul LED Smart Samsung 65JU6000, cu functii inteligente de ultima generatie si noul sistem de operare Tizen, este capabil sa va aduca in mijlocul actiunii instantaneu, prin intermediul unei bare de meniu usoara de utilizat ce va ofera un acces rapid si intuitiv la toate functionalitatile Smart TV cu adevarat utile pentru dumneavoastra. Cu toate acestea, din dotarile noului Smart TV marca Samsung nu lipseste tunerul digital DVB-T/C si nici slotul CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale sau de inalta defintie (HDTV), fara a mai avea neovie de clasicul decodor extern.

Comentarii

Leave a reply

Review IT