REVIEW: Samsung HT-J4550 cu Blu Ray inteligent și captivant!

Preț Samsung HT-J4550

Acest sistem cu sunet surround 5.1, va crea un ambient cu un sunet perfect pentru nopțile în care vei dori să te uiți la filme. Cu patru difuzoare pe podea și un subwoofer, sistemul îți va reda un sunet clar și un bas profund captivant. Te poți bucura, de asemenea, stând pe canapeaua din camera de zi, de calitatea filmelor de cinema 3D, dacă vei folosi Blu-ray-ul 3D. Centrul media încorporat, îți oferă acces instantaneu la filmele preferate prin intermediul Netflix, sau prin serviciile de televiziune. De asemenea, poți conecta smartphon-ul sau tableta, pentru a viziona fotografiile și poți asculta muzică printr-o conexiune Bluetooth, fără a fi nevoie de cabluri.

Dacă te grăbești să-l achiziționezi, îl poți cumpăra la reducere, deoarece acum, acest sistem beneficiază de o reducere de 10% și de o garanție de 2 ani inclusă în preț.

 Review Samsung HT-J4550

Este important să te întrebi ce caracteristici importante are sistemul Home Cinema Samsung HT-J4550, Blu Ray, 5.1, 3D și cum funcționează. Mai întâi de toate este necesar să investești în echipamente de ultimă generație, cum ar fi acest sistem Home Cinema cu Blu-ray, care este și foarte actractiv. Acesta oferă imagini de pe disc, corespunzătoare imaginilor cu înaltă rezoluție. Oferind compatibilitate, acesta este capabil să proceseze imaginile, astfel încât să te uiți regulat și la DVD-urile mai vechi. Blu-ray este o sursă excelentă de software 3D, pentru a vedea filme 3D cu ochelari corespunzători, care să te transpună într-o adevărată lume virtuală.

Sunet

Fiecare boxă are o sarcină principală de bază care emană un sunet perfect. Fiecare difuzor este responsabil pentru producerea frecvențelor de înaltă calitate. Reflexiile sonore ale undelor parazite sunt reduse la minim în interiorul boxelor. Toate difuzoarele emit unde identice, care ajută la uniformizarea câmpului de sunet. Subwoofer-ul este echipat cu bas-reflex, ceea ce conduce la creșterea răspunsului de bas și simplifică amplasarea în cameră. Poate fi amplasat și paralel cu peretele, deoarece nu va pierde din rezonanța de bas. Puterea totală a sunetului este de 500 de wați.

Conectivitate

Sistemul  Samsung HT-J4550 combină excelent avantajele unui sistem simplu și elegant de Home Cinema cu funcțiile unui Smart, iar acest lucru este foarte interesant. Vei avea soluția completă pentru divertismentul modern de acasă. Folosind tehnologia inteligentă aplicată pe sistemul Home Cinema Samsung HT-J4550, poți accesa Netflix, aplicațiile media și toate serviciile online preferate. Cu sunetul surround de cinema, vei îmbunătăți calitatea imaginii folosind sistemul inteligent Blu-ray 3D, perfect integrat.

Design

Carcasa boxelor este realizată din plastic cu suprafețe lucioase negre. Designul este standard și optim în același timp, astfel încât să se potrivească în aproape orice decor. Dimensiunile sunt perfecte și lasă să se vadă patru coloane pe fundal, realizând un decor modern și elegant.

  Părerea noastră despre produs

Fanii gadget-urilor au dreptul de a pune întrebarea logică: de ce ai nevoie de un home cinema cu funcționalitate avansată, dacă piața din domeniu este plină cu centre multi media, echipate chiar cu playere pentru discuri optice? Răspunsul este simplu. Home Cinema Samsung HT-J4550, Blu Ray, 5.1, 3D este ușor de utilizat în viața de zi cu zi. Cu un set avansat de dispozitive ai mai multă flexibilitate și îl poți conecta la mai multe dispozitive. Ai mai multe controale la distanță și îți oferă un confort mult mai mare, care le provoacă chiar și pe gospodine.

Samsung HT-J4550

Blu Ray, 5.1, 3D, 500W

 – Părerea clienților –

Blu-ray 3D în combinație cu ultima generație de ecrane, oferă profunzimea și realismul imaginilor la o rezoluție înaltă. Poți vedea o gamă largă de filme 3D și oferă acces la divertisment de înaltă calitate. Tehnologia Blu-ray oferă de asemenea, audio necomprimat, astfel încât mă pot bucura de sunete incredibil de realiste. Recomand Home Cinema Samsung HT-J4550 

Home Cinema Samsung HT-J4550, Blu Ray, 5.1, 3D oferă înalta calitate a sunetului, deoarece se bazează pe Dolby True HD și pe Blu-ray disc. Sunetul poate fi auzit exact așa cum a fost conceput de compozitor. Aceste formate oferite de acest sistem Home Cinema sunt un mare plus față de experiența de divertisment HD.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT