Samsung UE55MU6172 – Smart TV cu design ultra-slim, ecran 4K HDR de 55 inch si sunet clar!

 Preţ Samsung UE55MU6172

Inainte sa incepem sa discutam despre noul televizor LED Smart Samsung UE55MU6172, precizam faptul ca acesta se regaseste in oferta cunoscutelor magazine online de electro-IT din Romania, insa cea mai buna oferta este a marelui magazin online eMAG, prin serviciul lor de parteneriat. Acesta este disponibil spre achizitionare la un pret destul de ok pentru caracteristicile superioare imagine, sunet si inteligenta, respectiv pentru un buget mediu spre ridicat, in timp ce magazinul online va ofera ca beneficii livrarea gratuita a produsului, deschiderea coletului la livrare si garantia inclusa de pana la 24 de luni.

 Review Samsung UE55MU6172

Noul Smart TV de la Samsung va ofera un design minimalist si ultra-modern, cu o carcasa subtire de culoare neagra/argintie, o rama foarte ingusta a ecranului TV-ului si de un suport metalic modern, care se va integra perfect oriunde in locuinta voastra, fiind compatibil cu suportul de perete VESA 40 x 40 cm (optional). Diagonala foarte mare de 138 centimetri (55 inch) a noului televizor inteligent Samsung este perfecta pentru o sufragerie moderna sau un dormitor incapator, in timp ce acesta suporta rezolutia 4K UHD (2160p) pentru a va bucura de o experienta vizuala extraordinara, din orice pozitie de vizionare.

In ceea ce priveste caracteristicile de imagine, tehnologia HDR va permite sa experimentati adevarata calitate 4K a continutului video HDR, rezultand asadar o luminozitate ridicata si umbre pline de detalii naturale. Tehnologia PurColor va ofera culori vii si naturale pentru o experienta unor culori naturale, in timp ce tehnologia UHD Dimming va optimiza culoarea, claritatea si nivelurile de negru/alb pentru un constrast perfect. Sunetul este asigurat de un sistem audio de 20W, cu tehnologia Dolby Digital Plus si codec DTS, care va reda un sunet puternic si captivant, fara a distorsiona calitatea sunetului redat.

 Noul televizor LED Smart Samsung UE55MU6172 are procesorul Quad Core si ecranul principal Smart Hub de la Tizen OS, pentru o navigare rapida pe internet, vizionarea continului online, dar si de un acces intuitiv la Live TV si la mai multe aplicatii de internet, prin reteaua WiFi/LAN si telecomanda Smart cu comanda vocala. Acesta include un tuner digital DVT-T2C si slotul de carduri CI+ pentru a receptiona transmisiile TV digitale/HD, o functie monitor pentru a-l utiliza ca pe un simplu monitor la PC/consola de gaming, dar si cu un media player USB pentru a reda filmele, muzica si fotografiile de pe dispozitivele USB.

SAMSUNG UE55MU6172

LED Smart Ultra HD, 138cm, Tizen

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul televizor Smart Samsung UE55MU6172 va ofera o experienta excelenta de vizionare 4K, pe diagonala mare de 138 centimetri, un sunet puternic si captivant, cu ajutorul sistemului stereo de 20W, dar si de un acces intuitiv la o lume complet noua de divertisment, prin intermediul sistemului de operare Tizen. Asadar, noul Smart TV din gama 2017 de la Samsung reprezinta, dupa parerea noastra, alegerea perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc un televizor 4K inteligent de dimensiuni mari, la un pret destul de ok pentru un buget mediu spre ridicat ori nu foarte mare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT