Televizor Smart 3D LED Samsung, Curbat, 198 cm, Ultra HD, UE78HU8500L – absolut uimitor

Dati o noua semnificatie divertismentului de calitate cu televizorul 3D LED Samsung UE78HU8500L, care va cucereste de la prima vedere, gratie designului sau curbat extrem de elegant. Este un model deosebit de performant, care reda culorile intr-o maniera cat mai naturala si reproduce imagini clare, cu fidelitate.

Tehnologia avansata UHD Dimming proceseaza cu precizie culoare, iar rezolutia Ultra HD este de 4 ori mai mare decat cea Full HD, pentru a observa pana si cele mai mici detalii ale imaginilor. Imaginile in miscare sunt redate fara neclaritati, gratie tehnologiei avansate Clear Motion Rate de la Samsung, iar designul Aero Design va permite sa va bucurati de o vizionare captivanta si deosebit de placuta.

La televizorul 3D LED Samsung UE78HU8500L mai puteti aprecia controlul usor prin miscari ale mainilor sau prin gesturi simple ale degetelor. Astfel, tehnologia avansata Motion Control recunoaste miscarile degetelor, pentru a schimba cu usurinta canalul sau nivelul volumului.Televizor Smart 3D LED Samsung, Curbat, 198 cm, Ultra HD, UE78HU8500L

Pentru o performanta inalta si multitasking rapid, acest televizor este echipat cu un procesor Quad Core puternic, care ofera o putere suplimentara, pentru o experienta completa de divertisment. Diagonala ecranului este mai mult decat generoasa, iar rezolutia Ultra HD de 3840 X 2160 pixeli este unul dintre principalele atuuri ale televizorului.

Sistemul audio Front Firing + New Waveguide are o putere de 60W si dispune de caracteristici speciale, precum Dolby MS11, DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound, Auto Volume Leveler si Sound Customizer. De asemenea, dispune de 4 porturi HDMI, 1 intrare component, 2 intrari video composite, 3 intrari USB 2.0 si 1 iesire audio digitala.

Accesoriile incluse la achizitionarea televizorului 3D LED Samsung UE78HU8500L sunt 2 perechi de ochelari 3D, care va permit sa va bucurati de imagini clare si realiste atunci cand urmariti filmele 3D preferate. Pentru a se conecta la retea, dispune de Wi-Fi integrat si RJ-45.

Pasionatii de fotbal pot beneficia de Modul Fotbal, care reda cu o claritate crescuta culorile de pe stadion, iar efectul puternic multi-surround va permite sa va bucurati de tot entuziasmul din tribune. In cazul in care doriti sa vedeti continutul de pe telefonul mobil pe ecranul mare al televizorului, puteti utiliza functia Screen Mirroring. Se poate, totodata, sa redati continutul de pe televizor pe dispozitivele mobile, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Televizorul 3D LED Samsung UE78HU8500L dispune de toate functiile firesti pentru un televizor Smart performant si poate reprezenta o buna alegere chiar si pentru cei mai pretentiosi dintre utilizatori.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT