REVIEW: Casti audio Sennheiser HD 700 – Dezvăluie pe deplin sunetele performante!

Sennheiser HD 700

Sennheiser este una dintre cele mai cunoscute companii producătoare de căști, din lume. Modelul HD 700 este asemănătorul cu ”fratele său” mai mare HD 800. Are un aspect similar, cu cupe mari argintate, cu secțiuni din oțel subțire, separate prin linii curbe. Designul este unul deschis, având o plasă din oțel care acoperă fiecare deschidere. Această structură a fost creată pentru a neutraliza complet vibrațiile, eliminând distorsiunile și păstrând calitatea sunetului perfect curat. Sennheiser HD 700 acoperă ușor urechile, având o garnitură din piele fină de căprioară. Confortabile, acestea sunt practice și oferă o izolație fonică perfectă.  Mai nou,  mai ferm și mai clar decât seria 650, Sennheiser HD 700 oferă un echilibru perfect și excelent pentru redarea unui sunet minunat.

Casti audio Sennheiser HD 700

Căști audio Sennheiser HD 700, cu bandă de susținere Over Ear și Hi-Fi,  oferă un volum suficient care dezvăluie pe deplin sunetul pieselor muzicale și un accent deosebit pe frecvențe joase.

  • Cablu de  3 m simetric din cupru, placat cu argint, oxygen-free (OFC)

Cu o răspândire largă de frecvențe medii, Sennheiser HD 700 aduce la tine instrumente cum ar fi sunetul interesant a chitarei și a  sintetizatorului.

   Cele mai importante caracteristici:

  • Frecvența de răspuns: 15 – 40.000 Hz
  • Segment: Ower Ear, Hi-Fi
  • Impedanța: 150 ohm
  • Conectare:6.3 mm stereo
  • Utilizare: muzică și Hi-Fi

Preț Casti audio Sennheiser HD 700

Căști audio Sennheiser HD 700 oferă sunete deosebit de clare, cum ar fi dialogurile de filme. Cu o impedanță de 150 de ohmi acestea dau un sunet foarte bun pe aproape orice echipament modern. Prețul lor este de 2.499 lei și îl merită pe deplin.

eMAG.ro verifică preț

 Părerea cumpărătorilor

Reușește să depășească cu succes concurenții săi mai noi!

Odată ce ai ajuns în posesia acestor căști „serioase“, conceptul de „valoare“ devine un factor determinant, de calitate deosebită.
Sennheiser HD 700

cele mai calitative si aspectuase materiale

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT