Sharp 32CHE6242 – televizor LED Smart cu diagonala de 32 inch si rezolutie HD Ready!

Recomandat pentru un living sau dormitor modern si de dimensiuni normale, televizorul LED Smart Sharp 32CHE6242 este alegerea perfecta pentru cei care isi doresc un nou Smart TV elegant si destul de mare, la un pret cat se poate de accesibil pentru orice buget. Acesta vine in principal cu un design modern, ecran HD LED de 32 inch, sunet puternic si captivant, functii Smart, tuner digital si multe altele, toate acestea la un pret foarte bun pentru dotarile sale.

Televizorul inteligent de la Sharp impresioneaza in principal printr-un display High Definition de tip Direct LED, cu o diagonala decenta de 81 centimetri (32 inch), rezolutie HD Ready de maxim 1366 x 768 pixeli, un contrast dinamic de 1000000:1, o luminozitate mare de 300 cd/mp si nu in ultimul rand de caracteristica superioara de imagine Active motion 400, care poate afisa imagini clare si de inalta definitie pentru o experienta vizuala excelenta, chiar la dumneavoastra acasa.

PROMOȚIE Televizor LED Smart SHARP , 81 cm, 32CHE6242 HD – verifică preț

Pe langa toate acestea, ecranul HD D-LED de 32 inch mai beneficieaza de un raport de aspect a imaginii de 16:9 si unghiuri largi de vizibilitate, oferind asadar imagini HD la fel de bune si culori vii din orice unghi de vizualizare al TV-ului. In plus, cele doua difuzoare stereo integrate, cu o putere totala de 16 W si tehnologiile superioare de sunet Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS 2.0 si DTS TruSurround, permit redarea unui sunet puternic si captivant, fara distorsiuni prea mari la un volum mai ridicat.Sharp 32CHE6242

Televizorul LED Smart Sharp 32CHE6242 dispune de functii Smart pentru a va putea bucura de o navigare unica pe internet si totodata de redarea rapida a continutului online, gratie conexiunii pe cablu (LAN) si a retelei Wi-Fi integrate. Cu toate acestea, Smart TV-ul de 81 de centimetri este compatibil cu suportul standard de perete 400 x 200 mm, ceea ce va ofera posibilitatea de a il monta rapid si cu foarte mare usurinta pe oricare perete din incaperea locuintei dumneavoastra.

Tunerul digital (DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S, DVB-S2) si slotul CI+ sunt utile si chiar necesare pentru receptionarea transmisiilor TV digitale sau de inalta definitie (HD), fara a mai avea nevoie de clasicul decodor extern. Functia pentru monitor permite conectarea simpla si rapida a televizorului LED Smart de 32 inch la PC-ul sau laptopul dumneavoastra. Playerul multimedia integrat asigura redarea fara niciun fel de problema a continutului multimedia preferat de pe stick sau chiar hard disk extern.

1 Comment
  1. Reply
    adi 5 iunie 2016 at 18:15

    acest tv este un tv hd avind toate tunerele,hd ready este atunci cind tv-ul nu are tunere incprporate…

Leave a reply

Review IT