Sharp LC-40CFE6352E – televizor LED Smart cu design premium si ecran Full HD de 100 centimetri!

Sharp LC-40CFE6352E este un nou Smart TV din gama 2016 a celor de la Sharp, perfect pentru un living sau dormitor modern si destul de spatios, care va permite sa va bucurati de o experienta vizuala excelenta, pe diagonala sa mare de 100 centimetri, precum si de un acces intuitiv la functiile inteligente, datorita noului sistem de operare Aquos Net+. Aparut recent si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret avantajos pentru aproape orice tip de buget, acesta este dotat cu un design elegant de culoare neagra, ecran Full HD LED de 40 inch, sunet captivant, functii Smart de ultima generatie, un tuner digital incorporat si nu numai.

Desingul sau premium si extrem de modern, cu ajutorul caruia Smart TV-ul marca Sharp a castigat “reddot design award” in cadrul evenimentului din anul 2016, se va potrivi perfect in decorul locuintei dumneavoastra, beneficiind de un aspect exterior elegant de culoare neagra si de un stand integrat foarte atragator. In plus, acesta are dimensiunile normale de 56,91 x 91,68 x 6,71 centimetri si o greutate totala de aproximativ 7,8 kilograme, fiind astfel usor de amplasat pe o comoda pentru TV sau de montat direct pe perete, prin intermediul suportului standard de perete VESA 400×200 mm (optional).

LED Smart Sharp, 100 cm, LC-40CFE6352E, Full HD – profită acum de reducere

Diagonala mare de 100 centimetri (40 inch) a televizorului LED inteligent de la Sharp este ideala pentru o camera mai mare de apartament sau pentru un living/dormitor modern si destul de incapator, in timp ce rezolutia Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli va ofera imagini clare si culori naturale, chiar la dumneavoastra acasa. Pe langa toate acestea, ecranul Full HD LED de 40 inch mai include un raport de aspect a imaginii de 16:9 si unghiuri largi de vizibilitate de pana la 178 de grade pe orizontala/verticala, astfel incat sa puteti beneficia de imagini la fel de bune si culori vii, din aproape orice pozitie de vizionare.sharp-lc-40cfe6352e

Televizorul LED Smart Sharp LC-40CFE6352E, cu functii Smart de ultima generatie, va ofera posibilitatea de a va putea bucura de o navigare unica pe internet, vizionarea continutului online, dar si de un acces rapid si intuitiv la aplicatiile de internet, prin intermediul retelei Wi-Fi integrate si a sistemului de operare Aquos Net+. Pe partea de sunet, sistemul sau audio NICAM / A2 este format din doua difuzoare stereo de 16 W (2 x 8 W), cu tehnologiile superioare de sunet Dolby Digital Plus si DTS TruSurround, care permit redarea unui sunet captivant si destul de puternic, fara distorsiuni mari chiar si la un volum mai ridicat.

Tuner digital incorporat (DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2), impreuna cu slotul CI+, ajuta la receptionarea transmisiilor TV digitale sau de inalta definitie (HDTV), fara a mai avea nevoie de clasicul decodor extern utilizat de distribuitorii de televiziune prin cablu sau a mai va complica cu diferite cabluri prin casa. Cu toate acestea, noul Smart TV din gama 2016 a celor de la Sharp mai beneficieaza de o functie monitor pentru utilizarea sa pe post de monitor la un PC, laptop sau chiar consola de gaming, dar si deun player multimedia integrat pentru redarea continutului media preferat de pe un stick USB sau hard disk extern.

Comentarii

Leave a reply

Review IT