REVIEW: SIMFER – plită încorporabilă gaz pe sticlă!

Preț SIMFER

Plita pe gaz de la compania Simfer, este un excelent exemplu al modului de a îmbina înalta calitate tehnologică cu elementele de design clasice ale bucătăriei moderne. Această plită te va ajuta să gătești rapid și în condiții de siguranță. Culoarea albă clasică și designul frumos, se potrivesc armonios în mobilierul oricărei bucătării, indiferent de decizia stilistică. Grătarele din fontă sunt în număr de 4, pentru fiecare arzător fiind o dimensiune de capacitate diferită. Poziționarea laterală a comutatoarelor rotative, oferă un control  ușor și o funcționalitate rapidă și foarte ușoară. În plus, plita este echipată cu funcții utile, cum ar fi afișajul electronic. Kitul include grătar din fontă detașabil, care asigură o stabilitate maximă în timpul gătirii. Prețul plitei încorporabile SIMFER este destul de mic, mai ales că este dotată cu 4 arzătoare foarte utile și foarte convenabile.

SIMFER PLITA GAZ STICLA ALBA 60 CM

SIMFER PLITA GAZ STICLA ALBA 60 CM

Review SIMFER

Simfer este o plită încorporabilă pe gaz, dotată cu 4 arzătoare diferite. trei mari și un arzător Wok, care are rolul de a accelera procesul de gătire a preparatelor. Acesta accelerează procesul de gătire de 4 ori mai mult decât arzătoarele tradiționale. Grătarul este confecționat din fontă rezistentă la temperaturi foarte înalte și la greutate foarte mare. Materialul plitei este realizat din sticlă albă rezistentă. Comutatoarele arzătoarelor sunt poziționate pe partea frontală și reglează consumul pentru a ajunge la temperatura dorită de tine. Pentru a avea rezultate optime, oala de gătit ar trebui să fie poziționată pe arzătorul corespunzător. Materialul suprafeței de gătit este din sticlă călită, fiind un material durabil, capabil să reziste la temperaturi ridicate. Cele patru arzătoare sunt echipate pe gaz, fiecare dintre ele având un diametru și o putere diferită.  Funcția gaz-control oprește scurgerile de gaz sub atenuarea flăcării. Materialul din fontă a grătarului servește ca element de bază pentru oale în timpul gătitului. Materialul din fontă este rezistent la temperaturi ridicate și are o structură detașabilă fiabilă.

Părerea noastră despre produs

Pe partea exterioară a plitei încorporabile Simfer, se află patru butoane de culoarea inoxului, fiind pivotante. Când gătești poți ajusta cu ușurință alimentarea cu gaz, ajungând la temperatura dorită pentru fiecare arzător. Designul este realizat din material de culoare alb nobil. O astfel de suprafață merge foarte bine atât cu o nuanță de culoare închisă, cât și cu o nuanță de culoare deschisă și luminoasă. După ce o vei integra în bucătăria ta, vei constata că cele patru arzătoare cu care este dotată plita Simfer, reprezintă o opțiune foarte interesantă pentru orice dimensiune de bucătărie fie ea mare sau mai mică. Datorită designului, poți utiliza toate cele patru arzătoare în același timp, fără a compromite vreun preparat. Arzătoarele de dimensiuni diferite oferă opțiuni de gătit diferite.

SIMFER

GAZ STICLA ALBA 60 CM

– Părerea clienților –

Cu plita încorporabilă Simfer, totul devine mai ușor. Pot așeza simultan patru oale pe cele patru arzătoare de dimensiuni diferite. Având un arzător Wok pot prepara urgent o cafea pentru invitații mei. Sistemul Wok accelerează procesul de preparare. Din punctul meu de vedere Simfer este o plită încorporabilă plină de calități și de utilități. O recomand cu toată încrederea.

Plita încorporabilă Simfer este un aparat electrocasnic de mare preț, deși prețul său nu este deloc mare. Din contra la un preț rezonabil, ai un produs de mare calitate. Materialul din care este confecționată plita, este sticla albă, care dă o notă de puritate bucătăriei și de înaltă tehnologie. Cele 4 arzătoare sunt eficiente, au capacități diferite și pot fi folosite toate odată dacă este necesar. Calitatea grătarului este foarte bună, deoarece fonta este foarte rezistentă la temperaturi ridicate și la greutate mare. Sticla este călită și prezintă o rezistență mare la temperaturi ridicate.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT