REVIEW: Sony BDVE4100 cu Blu-ray îți oferă cea mai frumoasă experiență audio!

 Preț Sony BDVE4100

Sistemul Home Cinema 5.1 cu Blu-ray 3D Sony BDVE4100 iese în evidență cu categoriile sale de difuzoare de înaltă calitate. Acestea vor putea completa designul casei tale. În plus acestea sunt ușor de instalat și de conectat. Dispozitivul de ieșire are o putere de 1000 wați și permite obținerea unui sunet puternic, de înaltă calitate, a emisiunilor și programelor preferate. Boxele complet negre – 5.1 cu nouă tunere digitale, procesează sistemul audio și elimină interferențele pistei audio. Receptorul Sony BDVE4100 este capabil să redea conținut multimedia pe toate dispozitivele mass-media moderne, sprijit fiind de asemenea, de toate formatele fișierelor video și audio.

În plus, dispozitivul este capabil să recunoască și să redea formatul Blu-ray 3D, oferind o nouă experiență de vizionare a filmelor cu imagini tridimensionale. Sony BDVE4100 este echipat cu mai multe interfețe, pentru a oferi acces la internet. De asemenea, oferă suport pentru hard disk-uri externe, tastaturi și iPod. Sunetul filmelor cu efecte speciale și a concertelor rock, va fi redat prin cele două boxe înalte. Acestea au o putere de 1000 de wați și oferă garanția senzațiilor tari dat de sunetul surround. Sony BDVE4100 îți oferă o imersiune completă printr-o imagine bună, realistă, a filmelor TV 3D și în format Full HD 3D. Prețul acestui sistem Home Cinema 5.1 cu Blu-ray 3D Sony BDVE4100 este foarte convenabil în raport cu calitatea. Mai mult decât atât, acesta poate fi cumpărat acum la reducere.

 Review Sony BDVE4100

Sistemul Home Cinema 5.1 cu Blu-ray 3D Sony BDVE4100 se potrivește perfect cu televizorul Sony Bravia W9. Acest sistem poate fi controlat cu telecomanda televizorului, oferindu-ți adevăratul sunet de cinema. CD ul este recunoscut și prin intermediul internetului, la cerere, îți este afișat numele cântecului și coperta albumului. Dacă îți place karaoke, acum îți sunt oferite două intrări pentru microfon. Sony BDVE4100 îți oferă un sunet excelent, cu efecte speciale ale filmelor și concertelor rock. Prin intermediul NFC, cu o singură atingere poți reda orice conținut. Dacă ai un telefon care beneficiază de Bluetooth, conectează-l pur și simplu la sistemul Home Cinema pentru a asculta melodiile preferate. Sistemul oferă medii de redate Blu-ray 3D, Blu-ray Disc, DVD și SA-CD, pentru o multitudine de formate. În dotarea sa sunt integrate caracteristici audio specifice, precum tuner audio, RDS, 20 de canale presetate și decodare sunet Dolby Digital, Dolby Digital Plus, LPCM, DTS, DTS 96/24, DTS-ES Matrix6 .1, DTS-ES Discrete 6.1, Dolby True HD, DTS-HD HR, DTS HD ,DTS-HD LBR.

Sony BDVE4100 este dotat cu două funcții speciale 3D și DLNA, precum și cu caracteristici speciale, cum ar fi:

 • Bravia Sync
 • XMB (Xross Media Bar)
 • AV Sync
 • Sony Entertainment Network
 • Entertainment Database Browser
 • Browser Web

 Părerea nostră despre produs

Sony BDVE4100 este un sistem Home Cinema 5.1 cu Blu-ray 3D care îți poate oferi in afară de sunet performant și imagini realiste, și un transmițător integrat Wi-Fi pentru o conectare ușoară la Internet. Divertismentul online îți este oferit pe marele ecran  a televizorului de acasă, cum ar fi YouTube, care utilizează caracteristici de divertisment și o varietate de servicii, filme și emisiuni la cerere. După părerea noastră, sistemul Home Cinema 5.1 cu Blu-ray 3D Sony BDVE4100 îți poate oferi tot ceea ce îți dorești în materie de muzică și sonoritate.

Sistem Home Cinema 5.1 cu Blu-ray 3D Sony BDVE4100

1000W, 5.1, USB ,HDMI ,Audio in ,Audio optic in

– Părerea clienților –

 Cu sistemul Home Cinema 5.1 cu Blu-ray 3D Sony BDVE4100  nimic nu mai pare imposibil. Acum îți sunt oferite sunete și efecte speciale ale filmelor, meciurilor și concertelor în cea mai perfectă calitate a sunetului. Dacă nu doresc să mă uit la televizor sau la Blu-ray, pot face o conexiune între telefon și sistem și mă pot bucura de muzică de calitate. Excelent!

 Sistemul Home Cinema 5.1 cu Blu-ray 3D Sony BDVE4100  este unul dintre cele mai performante dispozitive de pe piață. Calitatea sunetului este ireproșabilă, deoarece sunt oferite sunete de înaltă performanță. De multe ori revizuiesc colecția de DVD-uri și le îmbunătățesc cu calitatea Blu-ray. Recomand tuturor acest sistem.

1 Comment
 1. Reply
  Ioan Balog 20 mai 2020 at 23:25

  Am achizitionat si eu recent,doar ca am o problema,camera mea e de 4×4,dar nush nu se aude destul de tare pt camera,cum ar basuu,nu mi se aude destul de puternic,ce ar trebuii sa fac,ce setari sau care ar fi problema?

Leave a reply

*

code

Review IT