Sony Bravia 40RD450 – televizor FHD LED cu tehnologiile Motionflow XR si Clear Phase!

Recomandat tuturor celor care vor sa descopere detaliile formatului Full HD la o calitate uimitoare, Sony Bravia 40RD450 este un alt nou model de televizor LED din gama 2016 a companiei japoneze Sony, care vine cu un design subtire si foarte elegant, ecran FHD LED de 102 centimetri, motorul de procesare X-Reality PRO, tehnologia speciala Motionflow XR, sunet captivant si mai multe caracteristici utile si de inalta calitate, toate acestea la un pret foarte bun.

Designul modern si subtire al televizorului LED de dimensiuni reduse se va potrivi perfect in orice living sau dormitor, beneficiind de o carcasa atragatoare de culoare neagra, un cadru ingust cu ornamente minimaliste, dar si un suport rezistent tot de culoare neagra. In plus, acesta are o greutate de aproximativ 8,1 kilograme si masoara 58,9 centimetri (cu stand) / 54,9 centimetri (fara stand) pe inaltime, 92,4 centimetri latime si o adancime de 21,2 centimetri (cu stand) / 6,6 centimetri (fara stand).

PROMOȚIE Televizor LED Sony Bravia, 102 cm, 40RD450, Full HD – verifică preț

Noul televizor de la Sony dispune de un display de tip Direct LED cu o diagonala generoasa de 102 centimetri si rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli, oferindu-va astfel posibilitatea de a experimenta calitatea extraordinara a imaginilor Full HD, chiar la dumneavoastra acasa. In plus, raportul de aspect a imaginii 16:9 impreuna cu unghiurile largi de vizibilitate de pana la 178 / 178 de grade pe orizontala / verticala afiseaza imagini clare si culori vii in orice unghi de vizionare al televizorului.Sony Bravia 40RD450

Motorul unic de procesare a imaginii X-Reality PRO de la Sony converteste pixelii pentru claritate, in timp ce acesta analizeaza, curata si rafineaza imaginile pentru o vizualizare incredibil de detaliata, chiar si a continutului redat la o rezolutie mai mica, beneficiind asadar de o experienta uimitoare de vizionare si un zgomot de fundal mai redus a imaginilor. Tehnologia inovatoare Motionflow XR creeaza si adauga cadre suplimentare intre cele origianle pentru a va bucura de detalii cursive si clare chiar si in secventele cu miscare rapida.

Cu toate acestea televizorul LED Sony Bravia 40RD450 mai include un tuner digital (DVB-T, DVB-C) pentru receptionarea transmisiilor TV digitale sau High Definition, o functie monitor ce permite conectarea TV-ului la PC/Laptop, dar si un player multimedia integrat. Sistemul audio de la Nicam integreaza doua difuzoare stereo, cu o putere totala de 10 W si tehnologiile Dolby Digital, Dolby Digital Plus / Dolby Pulse si Clear Phase Speaker, care permit redarea unui sunet puternic si captivant.

Comentarii

Leave a reply

Review IT