Sony BRAVIA 40WE665

REVIEW – Sony BRAVIA 40WE665

Sony BRAVIA 40WE665

Aducem astazi la review un model 2017 de televizor Smart, cu rezolutia FullHD de 1080p si diagonala de 40 inci, ce este comercializat sub marca BRAVIA, detinuta de catre companie japoneza Sony Corporation, si se afla pe piata cu numele sau complet de Sony BRAVIA 40WE665. Acesta este, in continuare, bine echipat pentru a indeplinii aproape toate cerintele utilizatorilor de astazi, in timp ce modelul mai sus mentionat doreste sa impresioneze prin intervalul dinamic ridicat, rezolutia nativa Full HD, tehnologia sa de procesare a imaginii si prin aplicatiile prestabilite.

Televizorul Sony BRAVIA se regaseste, in continuare, in oferta cunoscutilor retaileri online de electro-IT din Romania si poate fi achizitionat la un pret destul de ok raportat la caracteristicile sale importante de astazi, asta in cazul unui buget mediu al celor interesati de produs. Acum, din moment ce achizitionati televizorul, veti beneficia totodata de garantia inclusa de 24 de luni, livrarea gratuita a produsului, deschiderea coletului la livrare si retur gratuit in termen de 14 zile (unele magazine mari accepta retur si pana la 30 de zile), de la data la care primiti produsul.

 Review Sony BRAVIA 40WE665

La exterior, intalnim la Smart TV-ul din seria WE66 de la Sony acelasi aspect modern tip minimalist, cu care producatorul japonez ne-a obisnuit pe mai toate modelele entry-level, ce aduce un plus de eleganta in locuinta. Acesta este alcatuit dintr-o carcasa subtire si complet neagra, o rama foarte ingusta a ecranului pe cele trei laturi si dintr-un stand integrat (cu o solutie de gestionare a cablurilor), ambele avand un aspect de aluminiu. In plus, televizorul Sony este compatibil cu suportul de perete VESA 100×200 milimetri (neinclus in pachet) pentru a-l monta direct pe perete.

Diagonala televizorului Sony BRAVIA este una obisnuita, in prezent, ce masoara aproximativ 101 centimetri (40 de inci) si se potriveste bine intr-o camera de apartament sau un dormitor de dimensiuni normale. Ecranul sau plat, cu iluminare LED din margine, este compatibil cu intervalul dinamic ridicat (HDR), suporta rezolutia FullHD de 1080p si are cateva tehnologii de imagine (Live Colour, X-Reality PRO), astfel ca imaginea redata este una clara din unghiuri bune de vizualizare. Tehnologia High Dynamic Range scoate in evidenta detaliile care se pierd in zonele cele mai intunecate si luminoase, rezultand o imagine mult mai dinamica si naturala.

Citește și:  REVIEW – Panasonic TX-55GZW954

Sunetul este asigurat de doua difuzoare stereo tip deschise de maxim 10W, cu suport pentru formatele audio DTS si Dolby Digital, ce pot reda un sunet decent in utilizare de zi cu zi. Televizorul Sony BRAVIA 40WE665 vine prestabilit cu un sistem de operare bazat pe Linux, impreuna cu tehnologia WiFi incorporata, care in timpul testelor noaste a rulat fara probleme aplicatiile prestabilite. Acesta poate receptiona transmisiile TV digitale sau HD, reda fisierele media de pe dispozitivele USB sau device-uri Smart, respectiv se poate utiliza ca monitor extern la PC sau la consola de jocuri.

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, televizorul Smart Sony BRAVIA 40WE665 reprezinta in continuare o optiune buna de luat in considerare, din punctul nostru de vedere, in cazul celor ce doresc un televizor modern si bine echipat pentru utilizarea casnica, intr-un buget destul de avantajos. Acesta ofera, per total, un raport calitate foarte ok dintre calitate si pret, precum aspectul exterior, rezolutia si diagonala ecranului, sistemul audio integrat, platforma Smart TV si alte functionalitati utile, in timp ce mentionam faptul ca televizorul Sony este unul de generatie mai veche (gama 2017).

Comentarii

Leave a reply

Review IT