Sony Bravia 55XE7077 – Smart TV cu design ultra-slim, ecran 4K HDR de 55 inch si sunet clar!

 Preţ Sony Bravia 55XE7077

Inainte sa discutam despre noul televizor Smart Sony Bravia 55XE7077, precizam ca acesta se regaseste in ofera magazinelor online de electro-IT din Romania, inclusiv la marele magazin online eMAG, in cazul in care sunteti deja convins ca noul televizor inteligent de la Sony este alegerea perfecta pentru nevoile voastre. Acesta este disponibil spre achizitionare la un pret foarte ok pentru caracteristicile superioare de imagine/sunet/inteligenta, respectiv pentru un buget mediu/ridicat, in timp ce magazinul online recomandat va ofera ca beneficii livrarea gratuita a produsului si deschiderea coletului la livrare.

 Review Sony Bravia 55XE7077

Pe partea de aspect, noul Smart TV din gama 2017 a producatorului Sony va ofera un design minimalist si ultra-modern, cu o carcasa subtire de culoare argintie, o rama foarte ingusta a ecranului TV-ului si un suport modern integrat, care se va integra perfect in orice tip de decor din locuinta voastra. Diagonala mare de 138,8 centimetri (55 inch) a noului televizor inteligent de la Sony se potriveste perfect intr-o sufragerie sau un dormitor incapator, in timp ce acesta suporta rezolutia maxima 4K (3840 x 2160 pixeli) ce afiseaza o imagine extrem de clara si foarte naturala, din aproape orice pozitie de vizionare.

Tehnologia 4K HDR va ofera cea mai buna calitate a imaginii, deoarece noul Smart TV de la Sony Bravia combina stralucirea rezolutia maxima 4K UHD cu luminozitatea, culorile si detaliile intervalului dinamic ridicat (HDR). Tehnologia 4K X-Reality PRO converteste ascendent toti pixelii pentru o claritate excelenta si detalii remarcabile in imaginea redata 4K, asadar puteti observa detaliile care apar pe cladiri si arbori. Sunetul este asigurat de un sistem audio de 20W, cu tehnologiile de sunet DTS, Dolby Digital Plus/Pulse si S-Force Front Surround, care va ofera o experienta de sunet la fel de captivanta ca si cea vizuala.

Noul televizor Smart Sony Bravia 55XE7077 include un sistem de operare preinstalat bazat pe platforma Linux, pentru a beneficia de o navigarea rapida pe internet (Opera), vizionarea continului online (Netflix & YouTube) si de un acces intuitiv la mai multe aplicatii de internet din magazinul online Opera (Opera TV Store). Acesta este prevazut cu un tuner digital inclus (DVB-T2/C/S2) si un slot de carduri CI+ pentru a receptiona transmisiile TV digitale/HD, o functie monitor pentru a-l utiliza ca monitor la PC/consola de gaming, dar si cu un media player USB pentru a reda continutul media de pe dispozitivele USB externe.

Sony Bravia 55XE7077

138.8 cm, 55XE7077, 4K Ultra HD

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul televizor LED Smart Sony Bravia 55XE7077 poate asigura o experienta exceptionala de vizionare 4K, pe diagonala de 138,8 centimetri, un sunet puternic si captivant, cu ajutorul sistemului audio de 20W, precum si un acces intuitiv la o lume noua de divertisment, prin intermediul sistemului de operare Linux. Asadar, noul Smart TV 4K de la Sony Bravia reprezinta, dupa parerea noastra, alegerea perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc cu adevarat un nou televizor 4K inteligent, cu tehnologii superioare de imagine si sunet, la un pret decent pentru un buget mediu spre ridicat.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT