Televizor Ieftin Star-Light 28DM3500 – cu HD Ready pentru imagini uimitoare!

Preț Star-Light 28DM3500

Star-Light 28DM3500 cu diagonala de 71 cm, este un televizor pentru a fi montat într-un dormitor sau într-o bucătărie. Acesta atrage prin aspectul său destul de elegant și de modern, dar și prin imaginile frumos colorate și foarte clare pe care le afișează.  Funcționalitatea sa duală, îl face să poată fi folosit atât ca televizor cât și ca monitor pentru PC. Dacă îți dorești pentru calculatorul tău un monitor de dimensiuni mai mari, atunci Star-Light 28DM3500 este ceea ce cauți. Cu un preț foarte mic și beneficiind de o reducere destul de bună, se poate spune că are unul dintre cele mai mici prețuri de pe piață.

Deși Star Light nu este un brand răsunător, calitatea televizorului este foarte bună. Din dorința de afirmare, televizoarele vin la cele mai mici prețuri, pentru a putea fi cumpărate de oricine. Calitatea produsului nu lasă de dorit, ci din contra acesta este dotat cu cele mai noi tehnologii, deoarece face parte din gama 2017. Star-Light 28DM3500 cu designul său modern și elegant dat și cu caracteristicile deosebite, poate concura cu multe alte televizoare.

Star-Light 28DM3500

Star-Light 28DM3500

Review Star-Light 28DM3500

Televizorul Star-Light 28DM3500 nu se încadrează în categoria Smart TV, însă este un LED de bună calitate. Acesta deține și funcția de monitor și face parte din gama 2017. Televizorul are o carcasă de culoare neagră cu finisaje fine ce îl fac să arate foarte bine. Elegant și foarte frumos Star-Light 28DM3500 poate fi dispus oriunde într-o casă. Mai mult decât atât cu acest LED TV poți bucura de emisiunile preferate, ce sunt redate într-o bogată paletă de culori și de o claritate incredibilă. Dimensiunea Slim a televizorului îl face să poată fi orientat cu ușurință pe orice perete.

Ecranul televizorului plat are o diagonală de 71 cm, cu rezoluția High Definition cu 1366 x 768 pixeli. Display-ul oferă o luminozitate de 230 cd/mp și un contrast dinamic de 3000:1. Aspectul de imagine a televizorului Star-Light 28DM3500 este 16:9, având un  timp de răspuns de 6,5 ms. Indiferent de poziția de vizionare a utilizatorului, televizorul afișează imagini clare, fără distorsiuni, deoarece acesta beneficiază de cele mai bune unghiuri de vizibilitate, de 178/178 grade. Pentru că este un  televizor de tip nou, 2017, acesta beneficiază de caracteristica specială de imagine Picture enhancements.

În privința sonorului, Star-Light 28DM3500 beneficiază de sistemul audio Stereo, având integrate două boxe de câte 8 wați fiecare. Transmisia și recepția programelor TV se fac prin tunerul digital DVB T/C , beneficiind de o intrare pentru antenă și de caracteristica specială Player Multimedia integrat. Conexiunile se realizează prin Coaxial și prin Slot CI+, precum și printr-o multitudine de conectori, cum ar fi 3 porturi HDMI, un port USB și multe altele.

Părerea noastră despre produs

Televizorul Star-Light 28DM3500 oferă imagini cu mișcări naturale, deoarece timpul de răspuns este de 6,5 ms. Cu unghiurile bune de vizualizare te poți așeza confortabil într-un fotoliu pentru a urmări emisiunile preferate, având în față o ceașcă de cafea. Cu cele 3 porturi HDMI, orice încăpere poate reprezenta un centru media de divertisment. Ecranul televizorului beneficiază de tehnologia Picture enhancements care dă calitate imaginii, oferind un spectru larg de culori cu nuanțe strălucitoare și imagini cât mai clare.

– Părerea clienților –

Star-Light 28DM3500 este un televizor destul de cochet, care mie personal îmi place foarte mult. În primul rând are un aspect foarte elegant iar imaginile sunt foarte frumoase, clare, cu contrast bun. Chiar dacă are un preț foarte mic, calitatea lui întrece toate așteptările. Sonorul este și el destul de bun, iar porturile sunt destul de numeroase. Un televizor cu adevărat util, performant și cu preț mic.  

Televizorul Star-Light 28DM3500 m-a atras în primul rând cu prețul său foarte scăzut. Este dotat cu toate funcțiile de bază și poate recepționa semnale în format digital. Deține 3 porturi HDMI, oferind accesul la divertisment. Imaginile mă încântă ori de câte ori privesc către el, iar sistemul sonor este și el destul de bun. Un  televizor super! 

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT