Star-Light ACM-12BIN – Aparat de aer conditionat din gama 2015

Partenerii de la Zona-IT.ro spuneau intr-un articol ca Star-Light este un brand ce se afla sub proprietatea eMAG.ro. La vremea respectiva veneau pe piata cu televizoare si tablete, insa pe parcurs nu au ezitat sa-si extinda produsele si au mai venit cu aparat de aer conditionat. Zis si facut, avem firma buna, avem pret pe cat se poate de accesibil si siguranta ca sunt fiabile pentru ca ne ofera o perioada de garantie de 24 de luni plus posibilitatea de a extinde cu inca doi ani.

In general cand aleg o firma noua sunt sceptic, caut o multime de review-uri si ma documentez cat se poate de bine inainte de a achizitiona produsul, insa cand a fost vorba de Star-Light am trecut peste acesti pasi si l-am achizitionat, un aparat de aer conditionat perfect pentru sufrageria mea. Inainte sa achizitionez acest produs am avut un LG, ce-i drept era vechi dar care si-a facut treaba destul de bine, insa am renuntat sa mai iau LG datorita pretului destul de mare pe care il are in momentul de fata, pana la urma face acelasi lucru, raceste la fel si nu vine cu nimic nou in plus.

   Vezi AICI pretul pentru Star-Light ACM-12BIN 

Star-Light ACM-12BIN vine cu o capacitate de racire de 12000 BTU si cred cu tarie ca asta este cel mai importanta caracteristica atunci cand dorim sa cumparam un aparat de aer conditionat, restul caracteristicilor as putea sa spun ca sunt destul de standard, cu mici plusuri sau minusuri.

Star-Light ACM-12BIN

Trebuie sa remarcam faptul ca avem o clasa de eficienta energetica la racire A++, iar la incalzire A+, insa eu nu am cumparat un aparat de aer conditionat pentru a face caldura cu el, asa ca tot ce ma intereseaza este sa raceasca bine si sa aibe o eficienta maxima, sa ajunga la temperatura dorita intr-un timp cat mai scurt cu un consum cat mai mic de energie.

Vine cu o multime de functii, desi este un produs pe cat se poate de ieftin, cei de la Star-Light au venit cu cateva imbunatatiri: auto restart, dezumidificare, timer, Sleep/Night mode si functia cea mai interesanta TURBO, o functie foarte buna atunci cand dorim sa racim spatiul cat se poate de repede.

Star-Light ACM-12BIN specs

Greutatea unitatii interioare este de 7.4 kg, iar unitatea care se monteaza afara are o greutate de 26.9 kg, tot la specificatiile tehnice mai putem remarca zgomotul destul de scazut care este de 54 dB pentru aparatul propriu-zis, acela care se monteaza in interior si un zgomot de 63 pentru unitatea care se monteaza la exterior. Din punctul meu de vedere acestea sunt specificatii care nu prea ne intereseaza, stim cu totii ce zgomot face un aparat de aer conditionat si ce dimeniuni are.

Alternative pentru acest buget:

Kit-ul de instalare este inclus, acesta contine teava de cupru si izolatia aferenta pentru o distanta de 3 metri.

Comentarii

Leave a reply

Review IT