REVIEW: Tefal GV9080E0 Pro Express X-Pert Care – Cu talpa Autoclean Durilium și sistem de protecție!

Preț Tefal GV9080E0

Dispozitivul metalo-ceramic este echipat cu un sistem unic cu proprietăți de auto-curățare. Datorită stratului special Protect System, impuritățile lăsate pe talpa fierul de călcat din timpul procesului de călcare, sunt transformate în abur. Sistemul de duze de diferite dimensiuni, asigură o distribuție uniformă a aburului pe toată suprafața tălpii. talpa Talpa Gliss/GlideProtect Autoclean deține o mulțime de găuri, prin care sunt emise jeturi puternice de abur ce pătrund adânc în țesături.

Pe generatorul de abur al fierului de călcat Tefal GV9080E0 Pro Express X-Pert Care este amplasat un panou de control electronic sub formă de butoane cu LED-uri, pentru a selecta funcțiile dorite. Cei cinci parametri ai nivelului de abur sunt selectați în mod automat. Iată trei dintre aceștia:

  • modul delicat – cu cea mai scăzută temperatură, ideală pentru țesăturile delicate
  • modul normal – pentru majoritatea țesăturilor
  • modul jeans – cu temperatură ridicată la maxim, pentru țesăturile dense.

   Review Tefal GV9080E0

Statia de calcat Tefal GV9080E0 Pro Express X-Pert Care oferă îngrijire de calitate articolelor de îmbrăcăminte și lenjeriei de pat. Tefal GV9080E0 este echipat cu un strat ceramic, care asigură o călcare ușoară și o alunecare rapidă pe orice tip de țesătură. Această stație de călcat deține funcția de călcare cu abur, putând ajusta în mod automat cantitatea de abur în funcție de tipul țesăturii. În plus, apa poate fi și pulverizată.

Talpa

Talpa fierului de călcat Tefal GV9080E0 Pro Express X-Pert Care este tratată cu un strat ceramic de calitate, pentru ca aceasta să alunece destul de ușor pe orice tip de material, fără a deteriora structura țesăturii.

Jetul de aburi

Sistemul de protecție duală îți poate oferi liniștea sufletească. Sistemul de protecție exclusiv transformă picăturile de apă în abur, prevenind formarea de pete, în timp ce colectorul de calcar facilitează eliminarea reziduurilor. Cu ajutorul tehnologiilor inteligente, stația de călcat Tefal GV9080E0 Pro Express X-Pert Care combină aburul cu temperatura, adaptându-le perfect tipului de țesătură.

Puterea

Stația de călcat Tefal GV9080E0 Pro Express X-Pert Care,  are o putere energetică maximă de 2400 de wați, asigurând calitate la călcare.

Funcții și caracteristici speciale

Iată ce funcții inteligente deține stația de călcat Tefal GV9080E0 Pro Express X-Pert Care:

  • Oprirea automată
  • Anti-calcar
  • Anti- picurare

Părerea noastră despre produs

Stația de călcat Tefal GV9080E0 Pro Express X-Pert Care oferă o presiune cu abur puternic, asigurând pătrunderea eficientă în țesătură. Astfel sunt îndepărtate eficient chiar și cutele dificile. Talpa dotată cu tehnologia Auto Clean asigură calitatea și funcționalitatea de lungă durată a aparatului de călcat.  Rezervorul de apă este detașabil și ușor de încărcat. Pro Express X-Pert Care are un generator de abur puternic și funcționează perfect pe toate tipurile de țesături. Datorită sistemului inteligent de reglare, sunt incluse 5 programe pentru diferite tipuri de țesături. Setează tipul de material și microprocesorul încorporat va face restul.

Tefal GV9080E0 Pro Express X-Pert Care

2400W, 500g/min, 120g/min, Talpa Autoclean Durilium, 7.5 bari

 – Părerea clienților –

 Stația de călcat Tefal GV9080E0 Pro Express X-Pert Care oferă o selecție de temperaturi adecvate iar aburul este menținut cu cea mai mare precizie, cu ajutorul opțiunilor presetate. Cu ajutorul controlului electronic, stația de călcat este de trei ori mai eficientă decât fierul de călcat convențional.  

Stația de călcat Tefal GV9080E0 oferă protecție dublă rufelor, atât împotriva calcarului cât și împotriva petelor, având o grijă deosebită pentru țesături. Acum totul este mult mai rapid, fără un efort foarte mare. Talpa fierului de călcat este cu acoperire ceramică, asigură un jet de abur foarte puternic și alunecă ușor pe țesături. Este foarte confortabil și tot ceea ce trebuie să faci este să alegi tipul țesăturii, pentru ca Tefal GV9080E0 să facă restul.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT