Toshiba Suzumi+ RAS-B10N3KV2-E1 – aparat de aer conditionat de 10000 BTU/h, cu tehnologia Inverter si functia One Touch!

Preţ Toshiba Suzumi+ RAS-B10N3KV2-E1

Toshiba Suzumi+ RAS-B10N3KV2-E1 este un nou aparat de aer conditionat Suzumi Plus de 10000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu de viata confortabil si un aer ambiant foarte curat, care a aparut recent si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret destul de ok pentru dotarile sale foarte bune. Acesta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A++ la racire si A+ la incalzire, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 10000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului (IAQ) si mai multe functii speciale de climatizare (Racire, Incalzire, Dezumidificare, Auto Clean, Eco Mode, Hi-Power, Purificare, One-Touch si multe altele).

Review Toshiba Suzumi+ RAS-B10N3KV2-E1

Noul design simplu dar modern al noului aparat de aer conditionat Suzumi+ de la Toshiba se va integra perfect in orice tip de decor, prin intermediul aspectului elegant de culoare alb al unitatii interne de tip Split de perete, fiind ideal pentru acasa, intr-un spatiu de birouri sau in oricare alta incapere de pana la 30 de metri patrati. In plus, unitatea interna cantareste 10 kilograme avand dimensiunile de 27,5 x 79 x 21,7 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 55 x 78 x 29 centimetri si o greutate de aproximativ 33 de kilograme, oferind insa un nivel redus de zgomot de maxim 39 dB la interior si de 46 dB la exterior.

Toshiba Suzumi+ RAS-B10N3KV2-E1 dispune de o capacitate de racire de 8530 BTU/h (cu un consum la racire de 598 W/h), o capacitate de incalzire de 10918 BTU/h (cu consum la incalzire de 750 W/h) si de un sistem avansat de filtrare a aerului (IAQ), fiind suficient de puternic pentru o incapere de pana la 30 de metri patrati. Tehnologia cu invertor hibrid CC utilizeaza un nou compresor rotativ tip Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care ajunge rapid la temperatura setata si o mentine constanta cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie, chiar si la o temperatura minima de -15 grade Celsius si la una maxima de 46 de grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile sale speciale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Toshiba include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilare si Dezumidificare) si mai multe functii speciale (Auto Clean, Eco Mode, Hi-Power, Purificare, Auto Restart, Sleep Mode, 24h Timer, One-Touch Mode, Silent Mode si Temporizator). Mai exact, functia tactila (One-Touch Mode) asigura combinatia perfecta a functiilor de climatizare pentru locuinta dumneavoastra, prin actionarea unui singur buton tactil. Functia confortabila pe timpul noptii (Sleep Mode) mentine temperatura cea mai confortabila atunci cand dormiti, in timp ce functia Hi-Power ajunge rapid la temperatura setata.

Părerea noastră despre produs

Noul aparat de aer conditionat Toshiba Suzumi+ RAS-B10N3KV2-E1 este capabil sa asigure un nivel redus de zgomot, o temperatura optima la interior si un consum redus de energie, precum si sa ofere o curatare eficace a aerului ambiant, fiind recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximtiv 20 – 30 de metri patrati. Acestea fiind spuse, noul echipament Suzumi Plus de la Toshiba reprezinta o alegere perfecta pentru oricine isi doreste un nou sistem de climatizare silentios si foarte eficient, cu un compresor de inalta performanta, un sistem avansat de filtrare a aerului si mai multe functii speciale de climatizare, la un pret bun pentru performantele sale de climatizare.

– Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat excelent cu privire la eficienta energetica si la calitatea aerului ventilat. Este elegant si foarte silentios, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator.

Am achizitionat recent acest echipament de aer conditionat si ma declar super multumit de performantele sale de optimizare a mediului ambiant. Il recomand cu mare incredere persoanelor sensibile sau familiilor cu copii mici, deoarece acesta exceleaza la calitatea aerului ventilat.

Este un sistem de climatizare foarte bun pentru a inspira un aer natural si foarte curat, fara a va afecta sanatatea. Arata bine pe perete, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si raceste/incalzeste foarte bine o incapere de pana la 25 mp.

Nu prea am nimic ce sa-i reprosez, inafara de pretul putin cam mare de achizitionare. Acest echipament de aer conditionat este perfect pentru a creea un mediu ambiant confortabil si un aer foarte curat, fara a consuma prea multa energie. Per total sunt foarte multumit de el si il recomand cu mare incredere.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT