UTOK U40FHD4 – televizor LED nou cu ecran Full HD de 102 cm si tuner digital incorporat!

Cu un design modern, ecran de foarte buna calitate si sunet decent, noul televizor LED UTOK U40FHD4 reprezinta o alegere perfecta si destul de avantajoasa pentru urmarirea posturilor TV digitale/HD, vizionarea continutului media, precum si pentru utilizarea sa ca a unui simplu monitor la un PC/laptop. Acesta a aparut recent si pe eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil pentru dotarile sale, remarcandu-se in principal printr-un design elegant, ecran Full HD LED de 40 inch, sunet decent si destul de puternic, un tuner digital incorporat, o functie pentru monitor si un player multimedia integrat.

Designul sau este unul simplu si modern, cu o carcasa eleganta de culoare neagra si un stand integrat, care se va face mai mult ca sigur remarca oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, potrivindu-se perfect in decorul oricarui living sau dormitor modern si destul de incapator. In plus, acesta are o greutate de doar 6,66 kilograme si masoara 55 de centimetri in inaltime, 90,9 centimetri pe latime si o adancime de maxim 7,7 centimetri, fiind insa compatibil si cu suportul standard de perete VESA, pentru a il putea monta rapid direct pe perete, fara a mai fi necesara achizitionarea separata a unei comode TV.

Televizor LED UTOK, 102 cm, U40FHD4, Full HD – profită acum de reducere

Diagonala mare de 102 centimetri (40 inch) a televizorului LED marca UTOK este ideala pentru un living sau dormitor modern si destul de incapator, in timp ce rezolutia Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli va permite sa va bucurati de imagini clare si de foarte buna calitate, chiar la dumneavoastra acasa. Display-ul LED de 40 inch dispune de un contrast nativ de 5000:1, o luminozitate decenta de 220 cd/mp, dar si de un timp de raspuns rapid de doar 8,5 ms, ceea ce ofera o experienta vizuala excelenta, precum si o reproducere a unui numar de pana la 1,07 milioane de culori, indiferent de tipul continutului redat.UTOK U40FHD4

Pe langa toate acestea, ecranul Full HD LED de 102 centimetri mai beneficieaza de un raport de aspect a imaginii de 16:9 si totodata de unghiuri largi de vizibilitate de pana la 176 / 176 de grade pe orizontala / verticala, oferind asadar imagini la fel de clare si culori vii din orice pozitie de vizionare. In ceea ce priveste sunetul, sistemul sau audio 2.0 este alcatuit din doua difuzoare stereo de 14 W (2 x 7 W), cu mai multe moduri prestabilite de sunet (Standard, Music, Movie si Sports), care permit redarea unui sunet decent si destul de puternic, completand astfel intreaga experienta de vizionare al TV-ului marca UTOK.

Tunerul digital (DVB-T, DVB-C), impreuna cu slotul CI+, ajuta la simplificarea semnificativa a etapelor de receptionare a transmisiilor TV digitale sau de inalta definitie (HD), fara a mai avea nevoie de clasicul decodor extern utilizat de distribuitorii de televiziune prin cablu sau a mai va complica cu alte cabluri suplimentare prin casa. Cu toate acestea, noul televizor LED UTOK U40FHD4 mai dispune de o functie monitor pentru conectarea simpla si rapida a TV-ului la un PC, laptop si chiar laptop, dar si de un player multimedia integrat pentru redarea continutului media preferat de pe un stick sau hard disk extern.

Comentarii

Leave a reply

Review IT