Vision Touch VTAC 12INV – aparat de aer conditionat modern cu tehnologie Inverter si clasa A++!

Dotat cu o putere mare de racire/incalzire si tehnologia Inverter, aparatul de aer conditionat Vision Touch VTAC 12INV este ideal pentru cei care vor sa se bucure de un plus de confort in livingul sau dormitorul lor de maxim 25 – 35 mp, gratie dotarilor sale foarte bine echilibrate. Disponibil mai nou si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil, acesta vine cu un design modern, clasa energetica A++, display LED si mai multe functii utile si de inalta calitate.

Designul simplist si elegant al aparatului de aer conditionat de la Vision Touch se va potrivi perfect pe oricare perete din livingul sau dormitorul dumneavostra si nu numai, datorita celor doua unitati de culoare alba, acesta fiind recomandat pentru camera de locuit de 25-35 mp sau o incapere de birouri/spatii comerciale de 20-30 mp. Unitatea interioara, cu un display de tip LED pentru afisarea temperaturii, are dimensiunile de 27,5 x 80 x 18,8 centimetri si o guretate de 7,4 kilograme.

PROMOȚIE Vision Touch VTAC 12INV, 12000 BTU, Inverter, Clasa A++ – verifică preț

Bazat pe tehnologia Inverter, acesta utilizeaza un nou model de compresor puternic Inverter de la brandul GMCC, cu o capacitate frigorifica variabila, impreuna cu o unitate electronica de control care comanda capacitatea compresorului si turatia ventilatorului inclus. Astfel, tehnologia speciala Inverter asigura o functionare optima si foarte eficienta la un consum cat mai redus de energie electrica, in timp ce acesta ofera un nivel minim de zgomot.Vision Touch VTAC 12INV

Caracteristicile sale generale includ o capacitate mare de racire/incalzire de pana la 12000 BTU/h, un filtru lavabil de inalta calitate pentru un aer ambiental curat, o telecomanda usoara de utilizat (cu un afisaj digital foarte intuitiv) si nu in ultimul rand mai multe functii utile, printre care de Racire (Ventilare), Incalzire, Dezghetare automata, Dezumidificare si multe altele. In plus, aparatul mai benedicieaza de o reglare a fluxului de aer pe verticala, gratie functiei SWING si a butoanelor de pe telecomanda.

Aparatul de aer conditionat Vision Touch VTAC 12INV este incadrat in clasa energetica A++ la racire si clasa energetica A+ la incalzire pentru un consum cat mai redus de energie electrica. Functia Auto Restart reporneste automat unitatea aparatului, in cazul unei pene de curent, la ultimele setari salvate de functia de memorare. Functia Sleep (mod de noapte) asigura cresterea (racire) sau scaderea automata a  temperaturii cu un grad pe ore in primele doua ore, apoi mentine temperatura constanta pentru urmatoarele 5 ore, dupa care se opreste.

Comentarii

Leave a reply

Review IT