Vivax ACP-18CH50AERI – aparat de aer conditionat cu tehnologie Inverter si o capacitate mare!

Vivax ACP-18CH50AERI este un nou model elegant si performant de aparat de aer conditionat de la brandul chinez Vivax, ideal pentru racirea si/sau incalzirea rapida si de foarte buna calitate a locuintei dumneavoastra, datorita dotarilor sale de ultima generatie. Acesta se remarca in special printr-un design modern, o clasa energetica A++, un display digital, o tehnologie DC Inverter, functie I feel, un filtru bio si unul anti-praf, o capacitate ridicata de racire/incalzire, tehnologie Wi-Fi Ready si mai multe functii utile.

Aparatul de aer conditionat de la Vivax dispune de o capacitate mare de racire/incalzire de pana la 18000 BTU/h, un display digital pentru afisarea temperaturii ambientale, dar si de un numar de 3 trepte de viteza ale ventilatorului + functia Turbo pentru o racire rapida. In plus, acesta beneficieaza de un filtru Bio, precum si de un filtru anti-praf, care elimina bacteriile, virusii, alergenii, mirosurile neplacute, praful, gazele nocive, precum si compusii organici volatili, pentru un aer proaspat si extrem de curat.

PROMOȚIE Vivax ACP-18CH50AERI R-Design Wi-Fi Ready, Inverter, 18000 BTU/h – verifică preț

Dotat cu tehnologia speciala Inverter, ventilatorul cu flux de aer incrucisat al unitatii interne beneficieaza de un compresor DC Inverter pentru o turatie variabila, ceea ce asigura un maxim de confort, o eficienta energetica ridicata, precum si un nivel minim de zgomot de doar 20 dB. Aparatul de aer conditionat de la Vivax este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ la racire, respectiv A+ la incalzire, inregistrand asadar un consum de energie electrica la racire de 1547 W si la incalzire de 1500 W.Vivax ACP-18CH50AERI

Aparatul de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AERI dispune de mai multe functii utile si de ultima generatie, precum de Racire, Incalzire, Ventilare, Auto Restart, Dezghetare inteligenta, Ionizare, I feel, Dezumidificare, Turbo, Timer 24h, Sleep-mode, ECO-mode, Auto, precum si tehnologia Wi-Fi Ready pentru controlul de la distanta. Functia de dezghetare inteligenta ofera un maxim de confort in timpul functiei de Incalzire, deoarece aceasta incepe procesul de dezghetare automata doar atunci cand este necesara.

Functia speciala Al 6-lea Simt integreaza un senzor inteligent de temperatura pentru detectarea automata a temperaturii aerului din incapere, precum si setarea unei combinatii ideale intre functiile de racire, incalzire, ventilare si chiar dezumidificare, oferind asadar un maxim de confort. Functia “I feel” se bazeaza pe un senzor incorporat in telecomanda pentru detectarea temperaturii ambientale si transmiterea acesteia catre unitatea interioara pentru o ajustare optima a temperaturii din incapere.

Comentarii

Leave a reply

Review IT